5000 TL'ye manyetik klavye önerisi

Shapp

Centipat
Daha fazla  
MCHOSE Ace68 e-Sport
MCHOSE Ace68 Air snow.
Bu ikisi arasında kalmıştım fakat kablolu bağlantı ile kullanılıyormuş.
Bunlar yerine önerebileceğiniz bir kablosuz model var mı?
İlla MCHOSE olmasına gerek yok ama olursa iyi olur faresini kullanıyorum.
Bütçem 5K ama duruma göre yükseltebilirim.

MCHOSE Ace68 e-Sport
MCHOSE Ace68 Air snow.
Bu ikisi arasında kalmıştım fakat kablolu bağlantı ile kullanılıyormuş.
Bunlar yerine önerebileceğiniz bir kablosuz model var mı?
İlla MCHOSE olmasına gerek yok ama olursa iyi olur faresini kullanıyorum.
Bütçem 5K ama duruma göre yükseltebilirim.

Manyetik alacaksan çok da kablosuz almanı önermem doğrusu bazıları kablosuz olarak 1KHz veriyor onun yerine mekanik alırım manyetik alacaksan bence kablolu bak.

Manyetik alacaksan çok da kablosuz almanı önermem doğrusu bazıları kablosuz olarak 1KHz veriyor onun yerine mekanik alırım manyetik alacaksan bence kablolu bak.
Ya suan akko monsgeek fun60 ultra kullaniyorum ayni ozelliklerde veya daha ustu olan bir klavye bakiyorum birde kablosuz kullanmaya alistim masa usunde kablo istemiyorum anlıycağın

Ya şu an Akko MonsGeek Fun 60 Ultra kullanıyorum ayni ozelliklerde veya daha ustu olan bir klavye bakiyorum bir de kablosuz kullanmaya alistim masa usunde kablo istemiyorum anlıycağın.

Daha üstü olarak yeni gelen fun68 var hocam donanım olarak pek bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum kablolu olarak daha üstü ise var.

Daha üstü olarak yeni gelen fun68 var hocam donanım olarak pek bir fark hissedeceğinizi düşünmüyorum kablolu olarak daha üstü ise var.
Kablolu olarak dediğiniz model nedir hocam ?
Birde kablolu olarak önerebilicekleriniz nedir %60 veya %65 olursa daha iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı