5000 TL'ye manyetik switch tam boyut klavye önerisi

Bütçe
5000

AhmetKadir

Decapat
Daha fazla  
Bu klavyeyi almayı düşündüm (Akko MonsGeek Fun 60 Ultra) ancak klavyenin %60 olması nedeni ile vazgeçtim, mevcut olarak Logitech G710+ kullanmaktayım. Aynı boyutlarda ya da en azından makro tuşları olmadan fonksiyon tuşları ve numpad olacak şekilde manyetik switch, 8K Hz bir klavye aramaktayım. Çok absürt rakamlara çıkmadan bu özelliklerde bir klavye bulmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu klavyeyi almayı düşündüm (Akko MonsGeek Fun 60 Ultra) ancak klavyenin %60 olması nedeni ile vazgeçtim, mevcut olarak Logitech G710+ kullanmaktayım. Aynı boyutlarda ya da en azından makro tuşları olmadan fonksiyon tuşları ve numpad olacak şekilde manyetik switch, 8K Hz bir klavye aramaktayım. Çok absürt rakamlara çıkmadan bu özelliklerde bir klavye bulmak mümkün mü?

Tam boyut bulamazsın, yurt dışında Wooting'ler var ancak Türkiye'de %100 manyetik görmedim.

Hocam %100 manyetik swicht klavye yok ama wraithden w75 ile numpad alabilirsiniz.
Numpad linkini bulamadım ama almanızada gerek yok. %75 gayet yeterli bir boyut.
Edit:Darmoshark K3 Pro Numpad

Tam boyut hiç görmedim anca 75 bulabilirsiniz gibi hocam.

Hocam %100 manyetik swicht klavye yok ama Wraith'den W75 ile numpad alabilirsiniz.
Numpad linkini bulamadım ama almanızada gerek yok. %75 gayet yeterli bir boyut.
Edit:Darmoshark K3 Pro Numpad

Numpad ve fonksiyon tuşlarını çok yoğun kullandığım için daha küçük boyutlar çok işimi görmüyor maalesef, yine de önerileriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı