3000-5000 TL arası FPS oyunları için manyetik switch klavye önerisi

Merhaba,

3000-5000 TL arası, performansı ve kalitesi iyi olan (kastım RGB ya da tasarım gibi şeylerden ödün verip performans ve materyal kalitesine önem verebilirim, ama tabii ki RGB gibi şeyler hoş olur.) Manyetik mekanik klavye önerisi alabilir miyim? Aynı civarda bu bütçe önerisi aralığının biraz üzerinde ürün önerileriniz varsa fiyatta esneklik yapıp hafif daha pahalısına bakabilirim.

Wraith'in yeni W60 ve W75 BBL klavyelerini almayin. Hem switchleri soru isareti hemde scanrate orani kotu. Klavyenin içi hakkinda neredeyse bir bilgi yok henuz.

Halo65 HE hakkında F/P açısından güzel şeyler okudum redditte, tek bir nokta kafama takıldı, analog input desteği hala yayınlanmamış ve geliştirme aşamasında deniyor, analog input baskı derecesini ayarlayabildiğimiz ayar değil mi? Yoksa sadece ölçülen derecenin sürüş oyunları gibi oyunlara aktarılması mı? Halo65 HE hoşuma gitti, ama hem analog input olayını pek anlamadım, hemde %65 biraz fazla küçük değil mi? Ellerim büyük sayılır. Sanırım switchleri de övülüyor fiyatına göre. @kxy

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı