5000 TL'ye monitör hariç sistem önerileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Noscrubs

Hectopat
Selam arkadaşlar, ben yakın zamana kadar MSI GT70 GeForce GTX680M 32 GB modelini almak istiyordum ve fiyatı yaklaşık 5,000 TL ama bir yandan da bu parayla daha sağlam bir masaüstü toplasam mı diye düşünüyorum, sistem önerilerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart stokta olmadığı için tabloya ekleyemedim Bunu alabilirsin.

Toplam (KDV Dahil):​
4.688,08 TL
*3.516,06 TL

Teşekkürler ama ekran kartı Crysis 3'ü Ultra ayarlarda çalıştırır mı acaba, hiç takılma olsun istemiyorum bu kadar para verip :)

Daha güçlü oldu:

BZK5ZyV.png

Ekran kartı: http://www.vatanbilgisayar.com/ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=60254 Ayrıca lütfen şu bütçeye de Intellipower HDD önermeyin. Adamı bezdiriyor intellipower. TITAN koyacaktım ama GTX 690 daha mantıklı bir seçim. Şu paraya alacağınız sistem her oyunu oynatır merak etme. ^^

Ben beş bini gözden çıkarmıştım ama o kadar vermeye bile gerek kalmayacak sanırım. Önerilerinizi dikkate alacağım arkadaşlar, sağ olun.

Teşekkürler ama ekran kartı Crysis 3'ü Ultra ayarlarda çalıştırır mı acaba, hiç takılma olsun istemiyorum bu kadar para verip :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performansları arasında çok bir fark olmadığı için mi GTX690 tercihin. Titan daha bir canavar duruyor sanki :)

Ben de tam onu soracaktım, yeni ürünlerin piyasaya çıkma dönemiyse beklemekte fayda olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı