5000 TL'ye monitör önerisi

Ali1019

Picopat
Katılım
13 Aralık 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet dun actigim konuda bahsettigim monitor dun calisirken bugün acilmadi ne yapsam da kendisi maalesef aramizdan ayrildi ben de gerekeni yaptim kendisine. Bu faciadan sonra yeni monitor almak zorunlu oldu artik. Bütçem 5000TL civarinda. Cok harika ust duzey bir monitor olmasina gerek yok, agirlikli olarak oyun oynayacagim film-dizi izleyecegim ve kodlama yapacagim bir monitor olacak. Şu anki monitörüm de(75Hz ASUS) ikinci monitor olacak diye umuyorum. Aradigim ozellikler 144 veya 165 Hz olmasi(165 tercihim olur zira 60 ve 75 Hz bile fark ediyor) ama saglam bir 144 Hz de olur dedigim gibi. Bunun disinda 27 inc olmasi. Dedigim gibi G-Sync vs gibi ozellikler aramiyorum ki arasam da fiyat bandi yukselmis olacak. Curve konusunu tam olarak bilmemekle beraber beni rahatsiz edecegini de dusunmuyorum, duz olabilir curve de olabilir. Ve DisplayPort girisinin olmasi gerek kesinlikle cunku şu anki monitörümu HDMI ile bagliyorum bilgisayara ve baska cikisi da yok, DisplayPort girisi olmazsa dönüştürücü falan almam gerekecek ve bunlarla da ugrasmak istemiyorum sahsen. Bunlar dogrultusunda https://www.hepsiburada.com/gamepow...nc-full-hd-curved-led-monitor-pm-HB00000X5WQY bu monitoru buldum internette hosuma da gitti açıkçası. Onerilerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler vakit ayiranlara.
 
Evet daha iyidir hocam.
tamam tesekur ederim ikinize iyi ki sormusum monitorlerin tiplerden belli zaten daha premium duruyorlar. Bir de sunu merak ediyorum, dedigim gibi DisplayPort uzerinden kullanacagim monitoru, suanki ekran kartim asus dual gtx 1650 4gb monitoru DP uzerinden bagladigim zaman destekledigi butun ozellikleri tam olarak kullanabilir miyim yoksa hdmi olmadigi icin kayip vs olur mu ?(hzde dusukluk gibisinden)
 
Tamam teşekkür ederim ikinize iyi ki sormusum monitorlerin tiplerden belli zaten daha premium duruyorlar. Bir de sunu merak ediyorum, dedigim gibi DisplayPort uzerinden kullanacagim monitoru, şu anki ekran kartim ASUS Dual GTX 1650 4 GB monitoru DP uzerinden bagladigim zaman destekledigi butun ozellikleri tam olarak kullanabilir miyim yoksa HDMI olmadigi icin kayip vs olur mu?(Hz'de dusukluk gibisinden)

Bir sorun olmaz hocam kullanırsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı