5000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5000

Aykut Örek

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, herkese. 1 ay sonra PC toplayacağım. Sistemimi hazırladım öncelikle sizce sistemim nasıl değiştirmem gereken bir şey var mıdır sistemim uyumlu mu bununla birlikte sisteme eklemem gereken monitörü hala seçemedim. Çok fazla video ve içerik var bununla ilgili ama monitör detaylarından çok anlamam. Maksimum 5000 TL'ye çıkabilirim. Önereceğiniz monitör 5000TL'yi geçmezse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• z1eNupvk.png
    z1eNupvk.png
    73 KB · Görüntüleme: 26
Selam arkadaşlar, herkese. 1 ay sonra PC toplayacağım. Sistemimi hazırladım öncelikle sizce sistemim nasıl değiştirmem gereken bir şey var mıdır sistemim uyumlu mu bununla birlikte sisteme eklemem gereken monitörü hala seçemedim. Çok fazla video ve içerik var bununla ilgili ama monitör detaylarından çok anlamam. Maksimum 5000 TL'ye çıkabilirim. Önereceğiniz monitör 5000TL'yi geçmezse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Öneri için teşekkürler hocam ben şöyle 2 tane monitör buldum sence bu önerdiğin monitör bu 2sinden iyi mi?

Fiyatları çok uygun duruyor yorumları da iyi. Senin attığın markayı ilk kez duydum belki de cahilliğimdendir ama LG ve Viewsonic bilinen markalar. Bir karşılaştırma yapabilir miisn

Öneri için teşekkürler hocam ben şöyle 2 tane monitör buldum sence bu önerdiğin monitör bu 2'sinden iyi mi?

Fiyatları çok uygun duruyor yorumları da iyi. Senin attığın markayı ilk kez duydum belki de cahilliğimdendir ama LG ve ViewSonic bilinen markalar. Bir karşılaştırma yapabilir miisn.

Lenovo olarak bu alınabilir.

Öneri için teşekkürler hocam ben şöyle 2 tane monitör buldum sence bu önerdiğin monitör bu 2'sinden iyi mi?

Fiyatları çok uygun duruyor yorumları da iyi. Senin attığın markayı ilk kez duydum belki de cahilliğimdendir ama LG ve ViewSonic bilinen markalar. Bir karşılaştırma yapabilir miisn.

Son attığını kesinlikle alma VA panel bu fiyatta alınmaz. Lenovo'yu ilk defa duydum IPS panelmiş tabii kullanıcı yorumları da önemli forumda alan varsa yardımcı olur. Bu arada attığım monitör çoğu kişinin aldığı güzel ve kaliteli bir modeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı