Arkadaşlar merhaba. Bu yıl üniversiteye gidiyorum ve iyi bir sıralama yaptım. Bugüne kadar hiç şahsi notebookum olmamıştı. Hep evdekini kullanıyordum. Şimdi babam max. limit 5000'e kadar bir notebook alabilceğimi söyledi. 1 aydır araştırıyorum ancak karar veremedim. Ailemden başka şehirde okuyacam. Gel git yapacağım yani o yüzden aşırı büyük olmasını istemiyorum. i7'li 16RAM'li SSD'li ve GTX 970m dengi bir ekran kartı olan laptop önerebilir misiniz? Aklımda şu an Msi ve Asus G serisi var. Monster nedense kasanın dışı bakımından çok dandik geliyor özellikleri kesinlikle müthiş ama ne bilim klavye üzerindeki rakam ve harf baskıları bile bir garip geldi. Monsterın siz ne önerirsiniz? GTA 5 gibi ağır oyunlarıda en azından normal seviyede yüksek değerlerde oynatabilsin. Unutmadan alienware hakkında bir bilgisi olan var mı? Nette sadece bi sitede var o da eskı modellerını satıyor. Sadece 2K dolar cihazlara 4GB RAM falan koymuslar. Şimdiden herkese teşekkürler. Foruma yeni katıldım, youtube incelemelerinden takip ediyordum. Bir kuralsızlık yaptıysam affola.
Son düzenleyen: Moderatör: