5000 TL'ye PSU tavsiyesi

Bütçe
5000

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
XPG Lancer 6000 MHZ DDR5
İşlemci
Ryzen5 7600
Ekran Kartı: RTX 4070
İşlemci: R5 7600
RAM: XPG Lancer 6000 MHZ DDR5
Bütçem 5000TL, çünkü kasa ve sıvı soğutucuda alacağım.

Ekran kartı: RTX 4070.
İşlemci: R5 7600.
RAM: XPG Lancer 6000 MHz DDR5.
Bütçem 5000TL, çünkü kasa ve sıvı soğutucuda alacağım.

Bu sisteme 750 watt bile yeter bence ama bunları önerebilirim.

Bu sisteme 750 watt bile yeter bence ama bunları önerebilirim.

Hocam zaten yeter bendeki şuan 650W o yüzden değiştiriyorum

Sende ki 650W da yetecektir. Marka model belirt misin?
DeepCool'Un cg540 kasası ile gelen bir psu ve sanırsam bozuk sürekli güç kesilmesi bilgisayarın yeniden başlaması gibi şeyler yaşıyorum

@584297 PSU'ya test yapma şansım varmı ondan mı kaynaklı diye bakmak için

Son düzenleme:
DeepCool'Un cg540 kasası ile gelen bir psu ve sanırsam bozuk sürekli güç kesilmesi bilgisayarın yeniden başlaması gibi şeyler yaşıyorum

@584297 PSU'ya test yapma şansım varmı ondan mı kaynaklı diye bakmak için
Yok mu tanıdık falan alıp test et. İlla 5 bin PSU ya saymaya gerek yok şu dakika :D

Yok mu tanıdık falan alıp test et. İlla 5 bin PSU ya saymaya gerek yok şu dakika :D
Maalesef ama hocam zaten kasa 2600TL toplam 4 fanla geliyor bide PSU'su var yani ne kadar kaliteli olabilir ayrıca eğer anlıyor iseniz kasa ve soğutucu'da değişeceğim bu ikisi iyi midir ?

(Sıvı soğutma abartı ama bilemedim)

Sıvı soğutucu neden düşünüyorsun? hadi onu geçtim 360mm bu kadar pahalı bir şeyi ne yapacaksın? çok daha uyguna kapatırsın kasa,PSU ve soğutucuyu. Sisteminede yeter artar.

Sıvı soğutucu neden düşünüyorsun? hadi onu geçtim 360mm bu kadar pahalı bir şeyi ne yapacaksın? çok daha uyguna kapatırsın kasa,PSU ve soğutucuyu. Sisteminede yeter artar.
Hocam şuanki sıvı soğutucum çok sesli ve güzel soğutmuyor aldığım günden beri. 360mm şart değil 240mm'de olabilir kasa ise daha estetik durması için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı