Kasa, PSU ve soğutucu için bütçen ne?Hocam şuanki sıvı soğutucum çok sesli ve güzel soğutmuyor aldığım günden beri. 360mm şart değil 240mm'de olabilir kasa ise daha estetik durması için
Kasa, PSU ve soğutucu için bütçen ne?Hocam şuanki sıvı soğutucum çok sesli ve güzel soğutmuyor aldığım günden beri. 360mm şart değil 240mm'de olabilir kasa ise daha estetik durması için
Toplam 16.000-15.000 gibiKasa, PSU ve soğutucu için bütçen ne?
Bence 10K civarı böyle bir şey makul senin sisteme. Bu bile fazla ama neyseToplam 16.000-15.000 gibi
Aslında bu bütçe maksimum aslında 14.000 civarı ama beğendiğim bişey olursa 16.000'e çıkabilirim
Bence 10K civarı böyle bir şey makul. Bu bile fazla ama neyse
![]()
Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Phanteks Eclipse G360A, Mid Tower, Drgb, Oyuncu Bilgisayar Kasası - Siyah özelliklerini incele, 3.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kanka bu attıklarım zaten seni üzmez. Phantom Spirit hangi işlemci olursa olsun yetecektir zaten. Tam FP ürün. İlla sıvı almanıza gerek yok yani. Kasa zaten güzel tasarım olarak. PSU da GOD TIER bildiğin.Hocam bütçem var kısmayın hem estetik olsun hem de beni ileride üzmesin.
Bilemedim hocam yinede teşekkür ederim yardımınız için. Benim için şu anda önemli olan estetik gözükmesi.Kanka bu attıklarım zaten seni üzmez. Phantom Spirit hangi işlemci olursa olsun yetecektir zaten. Tam FP ürün. İlla sıvı almanıza gerek yok yani. Kasa zaten güzel tasarım olarak. PSU da GOD TIER bildiğin.
Valla dostum bilmiyorum o kadar detaylı, estetikten pek anlamam. Genelde konular iş görsün FP olsun tarzında olduğu için. Ona göre yetiştirdik kendimiziBilemedim hocam yinede teşekkür ederim yardımınız için. Benim için şu anda önemli olan estetik gözükmesi.
Sıkıntı yok hocam teşekkür ederim yine de.Valla dostum bilmiyorum o kadar detaylı, estetikten pek anlamam. Genelde konular iş görsün FP olsun tarzında olduğu için. Ona göre yetiştirdik kendimizi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.