Bende konunun başında bunu belirttim herkesin düşüncesi farklı ama siz üsteledikçe üstelediniz bende karşılık verdim. Siz konu başında sadece R9 380 daha iyi deseydiniz bişi demezdim ama dalga geçer gibi şakamı yapıyorsun falan yazınca olay bu halini aldı.

Öncelikle şunu belirteyim 5000 tl lik sisteme r9 380 seçmeniz çok yanlış olmuş. İşlemciyi de ileride i7 ye yükseltmenize hiç gerek yok i5 6600k size rahatlıkla yetecektir tüm oyunlarda. 240 GB SSD, overclocka uyumlu bir anakart ve işlemci, güzel bir monitör ve işlemci soğutucusuyla 5000 tl ye bu sistemden daha güzel ve stabil bir sistem alamazsınız.

Dosya Ekleri

• technopat 5000.png
    technopat 5000.png
    40,8 KB · Görüntüleme: 311
Yanlış bilgilendirme !
Öncelikle şunu belirteyim 5000 tl lik sisteme r9 380 seçmeniz çok yanlış olmuş. İşlemciyi de ileride i7 ye yükseltmenize hiç gerek yok i5 6600k size rahatlıkla yetecektir tüm oyunlarda. 240 GB SSD, overclocka uyumlu bir anakart ve işlemci, güzel bir monitör ve işlemci soğutucusuyla 5000 tl ye bu sistemden daha güzel ve stabil bir sistem alamazsınız.
600W o sisteme yetmez. Özellikle 80Plus sertifikası yokken. Sistem olarak bunu düşünebilirsin.
HDD olarak da WD 3.5 1TB Caviar Black Sata 64MB Cache 7200Rpm alabilirsin.
upload_2015-12-27_8-8-14.png

600W o sisteme yetmez. Özellikle 80Plus sertifikası yokken. Sistem olarak bunu düşünebilirsin.
HDD olarak da WD 3.5 1TB Caviar Black Sata 64MB Cache 7200Rpm alabilirsin.
Eki Görüntüle 126964

600W yeterlidir AMD güç tüketiminde fazla olduğu halde bile Technopat'ın R9 390X incelemesinde oyun testlerini 500W'ta yapmıştır.

Öncelikle cevap veremediğim için hepinizden özür dileyerek sözüme başlamak istiyorum. İyi kötü fikirleriniz görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sağ olun yardımcı olduğunuz için dediklerinizi dikkate alarak bir sistem toplayacağım. Fakat şunu da dile getirmeden içim rahat etmeyecek. Sırf başlıkta R9 380 yazmıyor diye uyarı verilen bir forum burası. Tamam kuralları ihlal etmiş olabilirim kabul ediyorum fakat bu gibi ufak hatalar yüzünden kendi açtığımız konuya cevap verememek de bir hayli can sıkıcı oluyor. Ben ne zaman bilgisayarda bir konu hakkında bilgi almak istesem ilk adres Technopat.net olur. Ama bu şekilde katı kurallar varken en son ziyaret edeceğim site haline gelecek gibi görünüyor. Yanlış anlamayın bu benim şahsi görüşüm. YouTube'da her videoda sosyal'de konu açabilirsiniz diyorsunuz ama insanların ufak hatalarından dolayı 1-2 gün uyarı veriyorsunuz. Uyarı verecekseniz de daha farklı cezalar bulmalısınız. Daha fazla uzatmak istemiyorum umarım dediklerimi yönetim görüp biraz cezaları hafifletebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı