5000 TL'ye RX6600 için işlemci önerisi

Bütçe
5000 TL
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Anakart
B450M-K II
Selamlar şu anda R5 5500 kullanıyorum ve R5600X e geçmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz önerileriniz var mı?

R5 5600X al 5600 ile fiyat farkı çok yok overculock yap 5600X iyi performans alırsin.

Peki 5600 hangi satıcıdan alınır? Bende bakınıyorum ve de kurumsal satıcılardan almak istiyorum ama bazılarında net bir şekilde özensiz ve de kafada soru işareti bırakan ürün gönderiiliyor. İncehesap en ucuzu gibi ama gelen işlemcilerin çoğunun üzerinde parmak izi olduğu söyleniyor (inanılmaz saçma ve de hiç güven vermeyen bir olay). Sizce hangi kurumsal satıcıdan alınır? Sinerji, Gaming Gen TR, İncehesap falan

Peki 5600 hangi satıcıdan alınır? Bende bakınıyorum ve de kurumsal satıcılardan almak istiyorum ama bazılarında net bir şekilde özensiz ve de kafada soru işareti bırakan ürün gönderiiliyor. İncehesap en ucuzu gibi ama gelen işlemcilerin çoğunun üzerinde parmak izi olduğu söyleniyor (inanılmaz saçma ve de hiç güven vermeyen bir olay). Sizce hangi kurumsal satıcıdan alınır? Sinerji, Gaming Gen TR, İncehesap falan.

Amazon'dan al 3770 TL bende oradan aldım kargo gelirse duruma göre yazarım kırılmış değilmi.

Peki 5600 hangi satıcıdan alınır? Bende bakınıyorum ve de kurumsal satıcılardan almak istiyorum ama bazılarında net bir şekilde özensiz ve de kafada soru işareti bırakan ürün gönderiiliyor. İncehesap en ucuzu gibi ama gelen işlemcilerin çoğunun üzerinde parmak izi olduğu söyleniyor (inanılmaz saçma ve de hiç güven vermeyen bir olay). Sizce hangi kurumsal satıcıdan alınır? Sinerji, Gaming Gen TR, İncehesap falan.

Tray olduğu için kargolanırken ele deyebiliyor ama bu güvenli olduğunu belirtmez katılıyorum alırken iadesi kolay bir yerden al derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı