5000 TL'ye sistem önerisi

Emretulu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Belirttiğim gibi 4500-5000 TL bandında sadece oyun amaçlı sistem önerebilir misiniz? RAM olarak 2x8 GB olsun. Ayrıca hazır sistem olursa daha iyi olur çünkü toplamayı bilmiyorum. Teşekkürler.
Monitör bütçeye dahil değildir.

Toplamak dediğimiz farklı sitelerden araştırma yaparak ayrı ayrı parça almaktır bilginiz olsun.
RAM 8 GB siz ekstradan alabilirsiniz.
@Pluxy01 neden? Araştırmadan buldum ben bunu araştırılırsa daha iyisi bulunur tabii ki.

Toplamak dediğimiz farklı sitelerden araştırma yaparak ayrı ayrı parça almaktır bilginiz olsun.
RAM 8 GB siz ekstradan alabilirsiniz.
Ciddi soruyorum konu sahibi siz olsaydınız ve biri size böyle bir sistem önerseydi tepkiniz ne olurdu ve alır mıydınız?

Ciddi soruyorum konu sahibi siz olsaydınız ve biri size böyle bir sistem önerseydi tepkiniz ne olurdu ve alır mıydınız?

GTX 1050'yi 1300 TL'ye satsa 2100 TL'ye 1650S bile bulabilir.

Dostum ilgin için teşekkür ederim ama ben pek anlamadığım taktirde bu sistemi almak hata olur diye düşünüyorum

Dostum ilgin için teşekkür ederim ama ben pek anlamadığım taktirde bu sistemi almak hata olur diye düşünüyorum
RAM 2x8GB yap, SSD boş bırakıp bunu al:
Birkaç ay sonra stokların düzeleceği söyleniyor daha iyi bir sistem toplanabilir.

Vatan bilgisayarda hazır OEM sistemler mevcut. Satın aldığınız taktirde sistemi onlar topluyor. Örnek olarak şöyle bir sistem tercih edilebilir;

S
Vatan bilgisayarda hazır OEM sistemler mevcut. Satın aldığınız taktirde sistemi onlar topluyor. Örnek olarak şöyle bir sistem tercih edilebilir;
Stokta yok hocam

İşlemci: i5 10400F.
Anakart: BIOSTAR H410mh DDR4.
Ekran kartı: INNO3D GTX 1650 Super (4 GB)
RAM: Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz.
SSD: Patriot Burst 2.5" 240GB.

Toplam: 4800 TL.

(GameGaraj Pollux 3T-10 özelleştirilmiş hali)

Ekran kartı kalmamış stokta :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı