5000 TL'ye Sistem Toplama

thkaaaaw

Decapat
Beyler çok yazacak bir şeyim yok. Aslında param var 15K'dan fazla ama ben çok masraf yapmadan 5 6 yıl bana yeterli olacak bir PC istiyorum.
Çok araştırdım çok inceledim ama karar veremedim. Dolar da gitti 6.50 olmuş. Ne yapsak bilmiyorum. Bana bir yardımcı olsanız.

SSD HDD ihtiyacım yok.
Kasa çok iyi olmak zorunda değil. Abartısız bir PSU gerekli. Ağırlık vereceğim parçalar,

Ekran Kartı 1.planda.
İşlemci.
Ortalama bir RAM ve 4 slotlu 64 GB bir Anakart.

Monitor var biraz idare eder. Ama biraz sonrası için bir monitor önerseniz de iyi olur.
5 K falan olabilir, biraz aşsanız olur ama ne kadar az o kadar iyidir. GTX 1060'ın üstünde bir ekran kartı koysanız süper olur ama biraz zor biliyorum. Nanokatalog'da ucuz olabilir orayı öneriyorlar.

Aşırı pahalı bir şey olmasın lütfen. 1080 Ti gibi fantezilerim yok benim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.000 TL için arkadaşın birine toplamıştım belki işine yarar.

Palit Nvidia GeForce GTX 1050 Ti DUAL O.C 4GB 128Bit GDDR5 Fiyatı

Galax Nvidia GeForce GTX1050 Ti EX OC 4GB 128Bit (DX12) DDR5 Fiyatı

1.jpg

Beyler Haziranda hiç olmadı Temmuzda toplanacaktı. Artık çok zor, çok küçük hacimlerle dolar uçurulmaya çalışılıyor. Zor gerçekten benim 10 K civarı altın yatırımım var 2 günde 3 K kazandım. Ülkemiz için kötü günler. Ama beklemek iyi olur mu onu bilemem.

Beyler Haziranda hiç olmadı Temmuzda toplanacaktı. Artık çok zor, çok küçük hacimlerle dolar uçurulmaya çalışılıyor. Zor gerçekten benim 10 K civarı altın yatırımım var 2 günde 3 K kazandım. Ülkemiz için kötü günler. Ama beklemek iyi olur mu onu bilemem.
Rahip Brunson teslim edilince düşer biraz o ara toplarsın illa toplayacaksan. ;)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı