5000 TL'ye sistem toplama

Bize bütçeni söylersen sana daha rahat yardımcı oluruz. 5.000'e de sistem toplanır 10.000'e de

Öncelikle ''bütçe'' belirtmenizi istedik. Biz size bir sistem toplarız en az 5 bin TL eder. Alamam, beni aşar diyebilirsiniz. O yüzden bütçe istiyoruz ilk olarak.

Bilader sen git hazır bilgisayar al senin için en iyi seçim olacaktır. Yada bütçeni yaz ona göre konuşalım koskoca sistem sadece Watch Dogs demekle olmuyor malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ondan önce bir bilgisayar için en önemli parçaları sormuştum. İşletim sistemidir anakarttır ilk başta dikkatli seçilmesi gereken parçalarmış başka bu şekilde önemli parça var mı demek istedim. Ayrıyeten dediğim tarz oyunları en yüksek grafiklerde açacak bir bilgisayarım ortalama maliyetini öğrenmek istedim. Ha derseniz ki anakart işlemci en önemlisi diğerleri sonrada hallolur bu ikisine 3 bin ayırabilirim.

@Riss kardeş bir sisteme toplam ne kadar verebilirsin. Watch Dogs için 4000-5000 civarı çok iyi kasalar toplanır.

@Riss Bütçe söylerseniz daha iyi olur. Söylemez iseniz 10.000 TL ' yede 20.000 TL' yede bilgisayar toplarız biz.

Arkadaşlar sizi anlıyorum fakat anlatmak istediğim şey burada farklı ama sanırım ben anlatamıyorum.Bu aletlerden anlamadığım için sadece bildiğim kadarıyla anlatacağım siz yorumlarsınız umarım,anlatmak istediğim şu; Örneğin RAM sonradan eklenebiliyormuş o yüzden bunu toplayacağım alete dahil etmiyorum. Ben bir masaüstü için asıl önemli olan parçaların isimlerini öğrenmek istiyorum.Siz bana bu parçalar anakart ve işlemci derseniz ben bunların 2 sine 1500 lira olmak üzere bir para ayırabilirim.Ama bana derseniz ki ekran kartı da ilk başta halledilmesi gerekiyor sonradan değiştiremezsin; bu 3 parçaya da parça başı 1000 lira ayırabilirim.Benim şimdi öğrenmek istediğim bir bilgisayar için temel ve en önemli parça isimleri (anakart ve işlemci gibi) ben parça isimleri ve sayısına göre bir bütçe belirteceğim size.Sorumun cevabını alamadığım için bir bütçe veremiyorum.

Temel en önemli parçalar oyun için ekran kartı ram işlemci anakart vs. Arkadaşlar size çok basil bişe soruyorlar hangi parçaya ne kadar para vereceğinizi değil siz toplam kaç tl bütçeniz olduģunu yazın onlar hallederler hem bilmiyorum diyorsunuz hemde işlemciye anakarta şu kadar ayırabilirim diyorsunuz.

Anladım ne demek istediğinizi fakat sistemdeki tüm parçaları sonradan değiştirebilirsiniz , her parça çalışması için önemlidir , en önemli diye ayıramazsınız. RAM ilk baştan eklenmeli sonradan arttırabilirsiniz.
Sistem:
  • Anakart
  • Ekran kartı
  • İşlemci
  • Güç kaynağı
  • RAM
  • Kasa
  • Harddisk ve ssd
  • İşlemci soğutucu
  • İşletim sistemi
Şeklindedir hiçbirini ayıramazsımız. Hepsi önemlidir. Sistem oluşması için hepsinin olması şarttır.
Siz bize hepsine ne kadar para verebilirsiniz söylerseniz biz size yardımcı oluruz.

Dostum çok sağolasın başından beri bu cevap için yırtıyordum kendimi. örneğin 5 bin TL ayırdığımı düşünelim. Bu bilgisayar Battlefield 4, Watch dogs gibi oyunları en üst düzey grafiklerde çalıştırır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…