5000 TL'ye sistem toplama

• Konuyu başlatan Riss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 171
  • Görüntüleme 16.558
Eğer 5300 tl olabilirse sistem güzel oldu. Olmazsa söyle birşeyi düşürüyim. İndirimde yakalarsan daha ucuza alabilirsin.

• Corsair Vengeance 4x2 cl9 1866mhz RAM
  • İntel i7 4770 işlemci
  • Msi z97 gaming 7 anakart
  • Ocz vertex 240 gb SSD
  • WD 1 tb HDD
  • Asus geforce gtx780 ti
  • Cooler master 750m 80+ 750 w
  • Corsair carbide 400r
  • Cooler master tpc v2
  • Windows 8.1 64 bit

Eğer sistemi vatandan alırsan topluyorlar.

Dostum watch dogsu piyasada en fazla sistem isteyen oyunlardan birisi olduğu için örnek verdim yoksa toplayacağım bilgisayara o oyunu kurmayacağım bile.İstediğim sistemi anlatmam için bir örnek lazımdı :)

Eğer 5300 tl olabilirse sistem güzel oldu. Olmazsa söyle birşeyi düşürüyim. İndirimde yakalarsan daha ucuza alabilirsin.

• Corsair Vengeance 4x2 cl9 1866mhz RAM
  • İntel i7 4770 işlemci
  • Msi z97 gaming 7 anakart
  • Ocz vertex 240 gb SSD
  • WD 1 tb HDD
  • Asus geforce gtx780 ti
  • Cooler master 750m 80+ 750 w
  • Corsair carbide 400r
  • Cooler master tpc v2
  • Windows 8.1 64 bit

Eğer sistemi vatandan alırsan topluyorlar.
Dostum teşekkürler araştıracağım bunu

@Riss çevre bileşenleride dahil olucakmı ona göre kullanalım bütçeyi .
Kardeşim ByZuras arkadaşın topladığı gibi işte,temel parça isimleri ve fiyat edinmek istiyorum

Tamamdır :) Sence bu sistem nasıl ?
Kardeşim inan bilgisayar hakkında hiç bir bilgim yok keşke bilebilsem :)) Bu sistem dediğim oyunları en yüksek ayarlarda çalıştırır mı oradan anlamaya çalışayım bilgisayarın performansını :))

Riss , monitör , klavye ve benzeri şeyler dahil olacakmı diye soruyor.
Bu sistem şu anki tüm oyunları ultrada açar. Gta 5 çıkıyor , onu da ultrada açar. Ama istersen birkaç kişiyi daha bekle.

@Riss byzuras'ın önerdigi sistemden 4770k'yı çıkar 4790k ekle anakartı gigabyte z97xgaming5 ile degiştir ekran kartınıda 290 veya 780 ile degiştirip alın 600 lira fark vermeyin
sogutucuyu'da belirleyeceginiz kasaya göre öneririz .

Dostum dediğin gibi ise çok sevindim şuan çünki kafamda net birşey yoktu.Birisi diyor ekran kartının hızı az diğeri diyor belleği az,yok 64 bit alma oyunları açmıyor yok i7 nin bişeyini al vs.Herkes milyon tane farklı şey diyor.Telefon seçmek gibi değil bu bilgisayar işi de o yüzden çok zorlanıyordum gerçekten güvenilir bi fikre ihtiyacım var.Dediğin parçalar ultrada açacaksa eğer bu parçalarla bir bilgisayar kurmaya çalışayım kardeşim.Bunun parçalarını tek tek alacağım ondan seninle biryerden iletişime geçmek istedim ama özelden uyarı aldım niyeyse :)

@Riss byzuras'ın önerdigi sistemden 4770k'yı çıkar 4790k ekle anakartı gigabyte z97xgaming5 ile degiştir ekran kartınıda 290 veya 780 ile degiştirip alın 600 lira fark vermeyin .
O şekilde performansda çok fazla bir düşüş olur mu?

Verdiğim bütçe ile alabileceğim en iyi parçaları almak istiyorum kardeşim dediğin gibi ileride çıkacak oyunları dahi en yüksek ayarlarda açsın istiyorum ona göre kesin bir sistem belirlersek ben bunu not alacağım :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı