5000 TL'ye sistem toplamak

Siz de mi aynısını aldınız? Fps değerleriniz kaç ve hangi monitör almalıyım 24 inç 1ms 144hz var kafamda. Ssd konusuna gelecek olursak 120gb ssd yeter mi bana?

Yıllardır küçük monitor kullandığım için ben aoc g22 aldım. Dediğin monitörde iyidir ama büyük gelmesin sana, incelemelerine iyi bak. Normalde bende onu alıcaktim ama büyük monitör gözümü yoruyor. SSD olarak şimdilik 120 gb yeter.

Aynı sistemi aldım gayet memnunum. SSD eklemeyi unutmayın.
Hayırlı olsun sistemden memnun musun? Oyunlardaki performansı nasıldır youtube da neredeyse hepsini izledim ama çoğu overclocklu ve 16 gb ramli oluyor. Sizin almış olduğunuz oyun performansı nasıl bir de kurgu falan yapıyorsanız eğer, premiere sony vegas vb programlarda nasıl sonuçlar elde ettiniz aydınlatırsanız bizi sevinirim.

Hayırlı olsun sistemden memnun musun? Oyunlardaki performansı nasıldır youtube da neredeyse hepsini izledim ama çoğu overclocklu ve 16 gb ramli oluyor. Sizin almış olduğunuz oyun performansı nasıl bir de kurgu falan yapıyorsanız eğer, premiere sony vegas vb programlarda nasıl sonuçlar elde ettiniz aydınlatırsanız bizi sevinirim.

YouTube'da bu sistemin test videosu var. O değerler ile aynı aldığım değerler. Sony Vegas vs kullanmadım ama Ryzen işlemcilerde render ve türevi işlemler gayet iyi. Sistemden memnunum. Şu piyasa şu fiyata daha iyi sistem toplayamazsın.

YouTube'da bu sistemin test videosu var. O değerler ile aynı aldığım değerler. Sony Vegas vs kullanmadım ama Ryzen işlemcilerde render ve türevi işlemler gayet iyi. Sistemden memnunum. Şu piyasa şu fiyata daha iyi sistem toplayamazsın.
Bende bu sistemi alıcaktım fakat dediler ki yok kasa iyi hava akışı yok psu kronik sorunlu vs vs dediler. Bende biraz çekindim açıkçası evet dh sistemi youtube da paylaşmıştı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı