5000 TL'ye Sistem

Rammstein24

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 tane sistem topladım 5000 TL düzeyinde ve bir sorum var ?
i7 ile topladığım sistem ekran kartı yetersiz gelir mi ?
çünkü toplayacağım sistem çok uzun ömürlü olmalı 2 senede bir bilgisayar değiştirmiyorum.
Sistem önerisi olan arkadaşlar SSD olmayacak sabit disk , monitör ve soğutucu değişmesin. İ5 ile toplasak dar boğaz yapar mı ?
SKYLAKE SİSTEM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa SSD siz sistem toplamamalısınız. İşlemciyi i5 6600k yapıp bütçenize uygun bir SSD seçmenizi tavsiye ederim. Ekran kartı güzel kötü değil illa piyasanın en iyisini almak zorunda değilsiniz. Kendi kullanımıma göre düşünürsem 2TB hard disk benim için gereksiz fazla. Ben olsaydım 1TB a düşürürdüm (fazla film, müzik arşivi oluşturmuyorum ben). Anakartıda MSI Z170A Gaming M5 yapardım. Ayrıca DVD sürücüyü bu yılda gereksiz buluyorum onu çıkartırdım. Tabi bunlar sizin kullanımınıza göre değişir.

Ben de 5000TL'ye bilgisayar toplamak istiyorum ancak Pascal Mimarisi'ni beklediğim için almıyorum. Fakat şimdi alıcak olsam bu sistemi alırdım (Pascal ekran kartlarının fiyatı uçuk olursa benimde almayı düşündüğüm sistem):
Adsız.png

TOPLAM : 5.421,82 TL

Ben de 5000TL'ye bilgisayar toplamak istiyorum ancak Pascal Mimarisi'ni beklediğim için almıyorum. Fakat şimdi alıcak olsam bu sistemi alırdım (Pascal ekran kartlarının fiyatı uçuk olursa benimde almayı düşündüğüm sistem):
Eki Görüntüle 124753
TOPLAM : 5.421,82 TL
Z170A Gaming M7 çok fazla. M5 yeter :) Ekran Kartı'nı diğer bileşenlerden biraz kısarak GTX 980 yapabilirsiniz.

Ram satabilirim istersen. Kutusunda sıfır anakart yüzü görmeyen ramler. DDR4 16Gb (2x8) 3000mhz CL15 fiyat konusunda anlaşabiliriz. 0541 885 3150

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı