Hocam 369 TL bütçe çıkıyorsa önemli, ben kaçırmazdım böyle bir fırsatı şahsen.DRAM çok önemli mi?
Hocam 369 TL bütçe çıkıyorsa önemli, ben kaçırmazdım böyle bir fırsatı şahsen.DRAM çok önemli mi?
Bu modelde dram yokmuş hocam. Yani western lexar daha iyi olacaktır.Amazon.com.tr aklımdaki ürün bu benim.
İşletim sistemi de kuracakmışsınız yani. DRAM'li cihaz daha mantıklı seçenek olur hocam, daha kararlı bir cihaz ve daha uzun ömürlü bir SSD olur.SSD'yi bölcem 200 GB'sını Windows için geri kalanı oyun için.
Hocam 369 TL bütçe çıkıyorsa önemli, ben kaçırmazdım böyle bir fırsatı şahsen.
Bizimkiler pek yanaşmaz o işlere hem kredi kartıyla alacağım.
Yarı yarıya düşecek? Hocam DRAM'li kaliteli bir SSD'den bahsediyoruz yazma hızının o kadar düşeceğini sanmıyorum. Düşse bile çok az düşer zaman içinde.Kioxia Pro modeli guzel hosta hız zaten yarı yarıya düşecek dediğim gibi.
Yarı yarıya düşecek? Hocam DRAM'li kaliteli bir SSD'den bahsediyoruz yazma hızının o kadar düşeceğini sanmıyorum. Düşse bile çok az düşer zaman içinde.
Anakartın slotu yuzunden.
Anakartın slotu yuzunden.
SSD slotu.
1 X M.2 2280 (PCI-e 3.0 X2)
![]()
Kingston NV3 SSD (2 TB)
Kingston NV3 SSD SNV3S/2000G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.