5000 TL'ye tablet önerisi

Bilmiyorum hocam vallahi 4 seneden beri Xiaomi Redmi Note 8 çöpünü kullanıyorum her geldiği güncellemede telefonum daha da çöp oldu Allah'tan kurtuluyorum yakında bu çöpten.
Arkadaşlar şimdi Apple 9. nesilden daha yüksek işlemcili Android var mı yoksa iPad 9. nesil mı alayım sanırım mi pad 5'i onermıyorsunuz 5000 TL bandında IPad'ımı alayım yoksa 5000 TL'ye daha iyi işlemcisi olan var mı amacım oyun oynayacağım?????

Arkadaşlar şimdi Apple 9. nesilden daha yüksek işlemcili Android var mı yoksa iPad 9. nesil mı alayım sanırım mi pad 5'i onermıyorsunuz 5000 TL bandında IPad'ımı alayım yoksa 5000 TL'ye daha iyi işlemcisi olan var mı amacım oyun oynayacağım?????
Dostum elimdeki ipad 8 her oyunu açıyor ,büyük ihtimallede 3 seneye kadar bütün oyunları kasmadan açar. İpad al rahatına bak.

Kanka Vegas ganster Genshin Impact gıbı veya Call of Duty gibi oyunlarda en yuksekde kaç FPS verir.

iPad 9 almalısın, MediaMarkt ve A101'de daha ucuz.

Genshin impack, Call of Duty, Wild Rift, Black Desert vb. Birçok oyun oynadım. IPad'te FPS gözükmüyor sanırım ama bence 60 FPS ortalamayla oynatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı