5000 TL'ye telefon önerisi

Bu bütçede git iPhone al ikinci el emin ol giriş segment Samsung'lardan kat kat iyidir. (Samsung fanboyuyum)

Benim de bütçem düşüktü annemde S7 Edge vardı ya onu alacaktım ya da 6S Plus ben 6S Plus tercih ettim kasma donma yok S7 Edge benim telefona göreok daha fazla donuyor. O bütçede tahminimce 8-8Plus bulabilirsiniz.

Bendeki 6S TikTok'ta bile kasıyor hocam :D

Hocam yaklaşık bin daha verirseniz Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz. Hem Note 12'den hem A14'den çok çok daha üstün bir cihaz. Eski olması korkutmasın sizi gayet kalitelli bir makine.
Allah korusun. Çok daha ustunu geçtim ustun bile değil. Ha oyunlarda bi tik iyi olabilir fakat 1 sene sonra tam randiman alamazsiniz. Ayrica miui ile o eski cihazla bas edilmez. Konu sahibi gunluk kullanmak istiyorum demiş zaten. Ben de 2k fazla butce koyup m15 onerdim. 4-5 sene guncelleme alacak. Ekran daha iyi, batarya/şarj daha iyi.

Duzeltme: Ben m15 oneriyorum. A15 ile karistirdim. Konu sahibi a15 alsin begenirse.

Allah korusun. Çok daha ustunu geçtim ustun bile değil. Ha oyunlarda bi tik iyi olabilir fakat 1 sene sonra tam randiman alamazsiniz. Ayrica miui ile o eski cihazla bas edilmez. Konu sahibi gunluk kullanmak istiyorum demiş zaten. Ben de 2k fazla butce koyup m15 onerdim. 4-5 sene guncelleme alacak. Ekran daha iyi, batarya/şarj daha iyi.

Duzeltme: Ben m15 oneriyorum. A15 ile karistirdim. Konu sahibi a15 alsin begenirse.
M15'İn ve A15'in tek sorunu RAM hafızaları. 4GB Ram android 14'le yetmiyor maalesef. Performans ve kamera anlamında iyidir demiştim ama yazılımın MIUI olduğunu unutmuşum.

M15'İn ve A15'in tek sorunu RAM hafızaları. 4GB Ram android 14'le yetmiyor maalesef. Performans ve kamera anlamında iyidir demiştim ama yazılımın MIUI olduğunu unutmuşum.
Miui hakkinda soyle diyeyim eger mi serisi bir cihaz değilse ilk senede bezip custom rom attiracak cinsten oluyor. 4gb ram yetersiz haklisiniz fakat bu butcede boyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı