5000 TL'ye telefon önerisi

Kullandınız mı kendiniz?

Hayır kullanmadim fakat kagit ustunde iyi duruyor. 5000 çok kısıtlı bir telefon için. Ama aynı işlemcili Omix telefonu kardeşim kullandi 1-1.5sene anca goturdu. Bu daha kalitelidir muhtemelen. Bu butcedeki telefonlardan pek bir şey beklemeyin açıkçası.

Reeder s19'un nesi guzel @Oduncu Mesut Komiser

Ben kendi onerimi verdim ve sebebini de yazdim. Senden bir sebep bekliyorum reeder s19 için. Kaldi ki reeder denen marka yerine bit pazarindan alacağım telefon daha uzun omurlu olur.

Son düzenleme:
Tamam soruyu değiştireyim. Sadece YouTube kullanarak beni minimum 5 sene götürecek en ucuz telefon.

Samsung Galaxy M15 5G. 7 bin fiyatı var. Ekran ve işlemcisi güzel.

Bataryasi da 6000mah ayrica biraz daha iyi olacaktir.

Ekran super amoled. 4-5 sene guncelleme alacak. Bir de bunun kutusunda adaptor çıkmıyor herhalde adaptor alman gerek veya baska bi adaptor kullan type c olmak uzere.

Samsung Galaxy M15 5G. 7 bin fiyatı var. Ekran ve işlemcisi güzel.

Bataryasi da 6000mah ayrica biraz daha iyi olacaktir.

Ekran super amoled. 4-5 sene guncelleme alacak. Bir de bunun kutusunda adaptor çıkmıyor herhalde adaptor alman gerek veya baska bi adaptor kullan type c olmak uzere.
Type C adaptör var zaten. Teşekkür ederim öneriniz için.

Bu bütçede git iPhone al ikinci el emin ol giriş segment Samsung'lardan kat kat iyidir. (Samsung fanboyuyum)

Benim de bütçem düşüktü annemde S7 Edge vardı ya onu alacaktım ya da 6S Plus ben 6S Plus tercih ettim kasma donma yok S7 Edge benim telefona göreok daha fazla donuyor. O bütçede tahminimce 8-8Plus bulabilirsiniz.

Bu bütçede git iPhone al ikinci el emin ol giriş segment Samsung'lardan kat kat iyidir. (Samsung fanboyuyum)

Benim de bütçem düşüktü annemde S7 Edge vardı ya onu alacaktım ya da 6S Plus ben 6S Plus tercih ettim kasma donma yok S7 Edge benim telefona göreok daha fazla donuyor. O bütçede tahminimce 8-8Plus bulabilirsiniz.
Fanboy olmaniz fikrinizin dogrulugunu degistirmez. Butcesi bir iphone için hala yetersiz. Alacagi iphone bataryasi olu olacak, iki guncellemeyle perte çıkacak. Ayrica attigim samsung giris model olmasina karsin donanimi gayet yeterli.

Fanboy olmaniz fikrinizin dogrulugunu degistirmez. Butcesi bir iPhone için hala yetersiz. Alacagi iPhone bataryasi olu olacak, iki guncellemeyle perte çıkacak. Ayrica attigim Samsung giris model olmasina karsin donanimi gayet yeterli.

Hocam benim arkadaşımda A14 var gördüğüm en kalitesiz cep telefonu uzun süre güncelleme almasına gerek yok şu an iOS 15.8 olması lazım benim telefonumda Instagram, YouTube her uygulama iniyor iPhone 8'in ömrünü doldurmasına benim gibi zorlayan kullanıcıların 5 yılı var bende Samsung eko sistemi (Watch 4 classic + Buds 2 Pro) olmasaydı üniversite de değiştirmeyi düşünmezdim telefonumu. Yine benim kendi tecrübelerime göre Samsung alınacaksa eski olsun S serisi olsun. Bu arada telefonu alacak olan biz değiliz arkadaşa iPhone almak belki daha mantıklı gelir ya da sizin dediğiniz gibi bir şey almak daha mantıklı gelir belki de kaçak Redmi alır bir şey diyemem.

Hocam benim arkadaşımda A14 var gördüğüm en kalitesiz cep telefonu uzun süre güncelleme almasına gerek yok şu an iOS 15.8 olması lazım benim telefonumda Instagram, YouTube her uygulama iniyor iPhone 8'in ömrünü doldurmasına benim gibi zorlayan kullanıcıların 5 yılı var bende Samsung eko sistemi (Watch 4 classic + Buds 2 Pro) olmasaydı üniversite de değiştirmeyi düşünmezdim telefonumu. Yine benim kendi tecrübelerime göre Samsung alınacaksa eski olsun S serisi olsun. Bu arada telefonu alacak olan biz değiliz arkadaşa iPhone almak belki daha mantıklı gelir ya da sizin dediğiniz gibi bir şey almak daha mantıklı gelir belki de kaçak Redmi alır bir şey diyemem.
Afedersiniz ama m15 ile a14 arasinda hayvan gibi bir fark var. Eski bir samsung s serisi de iyi olabilir fakat sıfır bir m15 daha uzun gideceğini düşünüyorum.

Normalde ben de giriş seviyesi bir samsung onermem kaldi ki one ui ağır geliyor, fakat m15 işlemci/ekran/batarya güzel geldi. Detayli ozelliklerine bakarsaniz dediğimi anlarsiniz. Konu sahibi ikinci el veya kaçak işine girmezse bu cihaz onu memnun edecektir.

Son düzenleme:
Hocam yaklaşık bin daha verirseniz Redmi Note 8 Pro alabilirsiniz. Hem Note 12'den hem A14'den çok çok daha üstün bir cihaz. Eski olması korkutmasın sizi gayet kalitelli bir makine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı