5000 TL'ye toplama sistem mi Phoenix Rebirth hazır kasa mı almalıyım?

4.png

Sistemi tam topladım ki siz kararınızı vermişsiniz o hazır sitemle kat kat fark var arasında 4790k ve GTX 980 daha ne olsun mantık çerçevesi içinde bu gün alınabilecek en iyi sistem bunun üstüne çıkarsan oyun için biraz saçmalık olur.

Ayrıca Cooler Master Seidon 240M Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar bu soğutmayı alıp (diğer soğutma 80 tl zaten fiyattan düşün) İşlemcinizi 5.0 Ghz hıza rahatça OverClock edebilirsiniz. Kasa sıkıntı çıkarmaz gayet rahat sığar 240mm radyatör baktım sitesinden

Edit: Render yapacaksanız GPU yu GTX 970 alarak rami 16 GB 2400 Mhz alabilirsiniz yaklaşık 600 tl bir bütçe açılır GTX 970 tercih ederseniz

Dosya Ekleri

• upload_2015-1-11_13-12-1.png
    upload_2015-1-11_13-12-1.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 323
vatan bilgisayarda birleştirme yapıyorlar ama ekran kartını gtx970 al 2 hafta önce arkadaş i7 4790k gtx970 8gb ram sistemi 4000 civarı topladı monitör dahil 4500 civarıydı gtx 980 bence gereksiz masraf bütçeniz bolsa alın

Eki Görüntüle 42317

Sistemi tam topladım ki siz kararınızı vermişsiniz o hazır sitemle kat kat fark var arasında 4790k ve GTX 980 daha ne olsun mantık çerçevesi içinde bu gün alınabilecek en iyi sistem bunun üstüne çıkarsan oyun için biraz saçmalık olur.

Ayrıca Cooler Master Seidon 240M Sıvı Soğutma Sistemi - Vatan Bilgisayar bu soğutmayı alıp (diğer soğutma 80 tl zaten fiyattan düşün) İşlemcinizi 5.0 Ghz hıza rahatça OverClock edebilirsiniz. Kasa sıkıntı çıkarmaz gayet rahat sığar 240mm radyatör baktım sitesinden

Edit: Render yapacaksanız GPU yu GTX 970 alarak rami 16 GB 2400 Mhz alabilirsiniz yaklaşık 600 tl bir bütçe açılır GTX 970 tercih ederseniz
hdd caviar black olsa daha iyi olur

Eki Görüntüle 42317

Öneriniz için teşekkürler, dikkate alacağım.

Bence Phoenix işini çok güzel yapıyor. Bu nedenlede senin yorulmana gerek yok . Hatta Rebirt serisi alcağına Oblivion serisini al . Kalan 1.500 tl nin üzerine para koyar 4k monitör alırsın

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı