5000 TL'ye Twitch yayını için işlemci ve ekran kartı önerisi

flainn

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 5000 TL'ye yayın açmak için işlemci, 144 Hz monitör ve ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Yayınlarda PUBG ve Valorant oynayacağım. İnternetim gayet yeterli. Kusura bakmayın konunun adını değistiremedigım için monitörü buraya yazdım.

Son düzenleme:

Hocam kart ve işlemci ile birlikte 144 Hz bir monitör de önerebilir misiniz? Aynı fiyata ekran kartı işlemci ve 144 Hz monitör.

Hocam kart ve işlemci ile birlikte 144 Hz bir monitör de önerebilir misiniz? Aynı fiyata ekran kartı işlemci ve 144 Hz monitör.

Tamam hocam.
Bakayım bir.

Tamam hocam.
Bakayım bir.

Tamam hocam.
Bakayım bir.

Önerilerin için teşekkürler. Bu ekran ksrtı ve işlemci vana yeter mi? Kaç FPS alabilirim yayında ve yayin disinda?
Tamam hocam.
Bakayım bir.

Önerilerin için teşekkürler. Bu ekran ksrtı ve işlemci vana yeter mi? Kaç FPS alabilirim yayında ve yayin disinda?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rahatlıkla yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı