5000 TL'ye Vatandan Sistem Toplama

Dostum senin önerdiğin kafama çok yattı ama zotac alınır mı o biraz tereddüte soktu.

Siteler güvenilir. Güvenilir olmasa önermeyiz. Ne çok para saçmayı seviyorsunuz. Sizin paranız boşa gitmesin diye ucuz yerlerden topladım. Yinede ben kazık yemek istiyorum derseniz alabilirsiniz. İyi sosyaller.

@Mertsonmez zotac bayadır türkiyede ve vatanda satılıyor. Problem olacağını sanmam. kesinlikle msi asus kadar değildir. ama o fiyata 1060dan daha iyi performans alırsın.

Siteler güvenilir. Güvenilir olmasa önermeyiz. Ne çok para saçmayı seviyorsunuz. Sizin paranız boşa gitmesin diye ucuz yerlerden topladım. Yinede ben kazık yemek istiyorum derseniz alabilirsiniz. İyi sosyaller.
Sabit bir yerden toplamam gerekiyor dostum eğer zahmet olmaz ise bütün bileşenleri aynı siteden dizebilir misin ? Kusura bakma seni de yoruyorum.

Benim attığım parçaları Teknobiyotik sitesinin sihirbazına girip toplayabilirsin.

@Mertsonmez teknobiyotik kötü değildir. büyük bir yer. iyi olan birkaç yerden iridir bilindikler zaten;
Vatan itopya sinerji teknobiyotik bir kaç firma daha var. alınabilir. elden almak istiyosanda dediğim gibi itopya yeni magaza açtı.

Dostum instagram varsa verebilir misin daha sağlıklı konuşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…