5000 TL'ye Xbox önerisi

Cyph3R_17

Centipat
Katılım
23 Ekim 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi bende birikmiş para var ve konsol almak istiyorum. Online oynamayı düşünüyorum. Xbox One alınır mı? Ya da Series S 2. el falan?
 
Şimdi bende birikmiş para var ve konsol almak istiyorum. Online oynamayı düşünüyorum. Xbox One alınır mı? Ya da Series S 2. el falan?

Xbox One S şu anda sahip olduğum bir konsol gayet güzel hiçbir sıkıntısı yok. Eğer temiz ve güvenilir bir tane bulduysanız alabilirsiniz. Değer.
 
Xbox One S dandik diyorlardı. İkinci el Series S alırsanız çıkabilme potansiyeli en yüksek sorun BGA sorunu olur.
 
Hocam bence dandik değil ama seçim sizin. Aldığımda beri memnunum. Hiçbir arıza, sıkıntı vs. ile karşılaşmadım. 3. senesine girecek :D
Ya zaten konsollarda koltuktan televizyona uzak mesafeden oyun oynanıyor, görüntü kalitesi çok da önemli değil ama One S'in fiyat farkının az olduğuna, daha ucuz olması gerektiğine dair eleştiriler kalmış aklımda.

Konsollardan hiç anlamam bu arada çünkü notebookçuyum.
 
Bu zamandan sonra One S alınmaz. Eğer Xbox alacaksanız ikinci el Series S'e yönelin mutlaka. Microsoft eski nesle oyun çıkarmayı bırakıyor, Game Passin en önemli artısı kendi yeni oyunlarının direkt sisteme eklenmesi olacakken bundan mahrum kalmayın. One S ile sadece mevcut ve eski oyunları oynamak zorunda kalırsınız, kısa vadede sorun olmasa da Xbox Studiostan oyunlar geldikçe sıkıntı.
 

Geri
Yukarı