5000 TL'ye yazılım ve oyun için bilgisayar toplanır mı?

ahmetr691

Hectopat
Yer
Soul Society
Daha fazla  
Aslında ileride para kazanıp bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Not: Sadece o fiyata toplayabilir miyim, diye bakıyorum. Ona göre kendime bir çalışma planı seçeceğim.

Yazılım ile ilgileniyorum, ayrıca oyun oynamayı severim.

Asıl merakım belirttiğim bütçeye bir bilgisayar toplayabilir miyim?
Bir arkadaşım burada bir bilgisayarcıda 4000-5000 arasında bir fiyata (indirimli bir şekilde) canavar bir PC topladı. Her oyunu kaldırıyor o PC.
Ekran kartının markasını biliyorum: Radeon.
Ve 8 GB RAM'i var.

Kısacası bu fiyata mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında ileride para kazanıp bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Not: Sadece o fiyata toplayabilir miyim, diye bakıyorum. Ona göre kendime bir çalışma planı seçeceğim.

Yazılım ile ilgileniyorum, ayrıca oyun oynamayı severim.

Asıl merakım belirttiğim bütçeye bir bilgisayar toplayabilir miyim?
Bir arkadaşım burada bir bilgisayarcıda 4000-5000 arasında bir fiyata (indirimli bir şekilde) canavar bir PC topladı. Her oyunu kaldırıyor o PC.
Ekran kartının markasını biliyorum: Radeon.
Ve 8 GB RAM'i var.

Kısacası bu fiyata mümkün mü?
5500 liraya 1660 Ti içeren bir sistem toplanır.

Yapmak istedikleriniz için gayet yeterli bir bütçe. Benim size kendi deneyimimden bir öneride de bulunmak istiyorum bütçenizi arttırma imkanınız varsa 2. bir monitör alıp onu da dikey kullanmanız gerçekten uzun kodları yazarken kontrolünüzü çok kolaylaştırıyor.

Monitörsüz toplanır. Bir bilgisayarcıya toplattıracaksanız elinizde bir sistem ile gidin, fiyat alın. Yüksek fiyat verirse parçaları ayrı ayrı alıp, kendiniz toplayamazsanız 50-100 TL'ye toplattırabilirsiniz bilgili birisine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı