50000 avroyla Schengen vizesi alınabilir mi?

Ne demek istediğiniz anlaşılmıyor hocam. Resmileştirmekten, belgelemekten daha büyük bir kanıt ne olabilir ki? Üstelik, "Resmileştirmekle yetmiyor." diyip resmileştirmeyi örnek vermişsiniz. Kendinizle çelişiyorsunuz.
Demek istediğim tam anlaşılmamış. Siyasal İslamdan dolayı ateist olmasını resmileştirmesinin onun için bir fayda edeceğini sanmıyorum. İsterse yeni kimliğinde dini bu şekilde yazmayabilir. Sırf dini yüzünden alacaklarını sanmam. İnandırman lazım deme sebebim de iltica sebebinin gerçekten sağlam bir şey olması.

Kürt birinin bölücülüğe uğradığını resmileştirirse gidebileceğini örnek veriyorum. Mesela bu kişilerden bazıları sırf gitmek için HDP mitingine falan katılıp polislerden darp yiyerek darp raporu alıp bunu kullanan bile var.

Demek istediğim tam anlaşılmamış. Siyasal İslamdan dolayı ateist olmasını resmileştirmesinin onun için bir fayda edeceğini sanmıyorum. İsterse yeni kimliğinde dini bu şekilde yazmayabilir. Sırf dini yüzünden alacaklarını sanmam. İnandırman lazım deme sebebim de iltica sebebinin gerçekten sağlam bir şey olması.

Kürt birinin bölücülüğe uğradığını resmileştirirse gidebileceğini örnek veriyorum. Mesela bu kişilerden bazıları sırf gitmek için HDP mitingine falan katılıp polislerden darp yiyerek darp raporu alıp bunu kullanan bile var.
Şimdi anlaıdm hocam ancak benim orda siyasal islami bahane edebilirsiniz örneğimin altında yatan anlam şudur; Türkiye resmi olarak laik bir ülkedir. Müslüman bir ülke değil. İktidar da her ağzını açtığında İslam, Allah, Kitap, Peygamber diyorsa iltica sebebidir çünkü laiklik ilkesine sahip olan bir ülkede vatandaşa islamiyet dayatılması vatandaşların hakkına girer.
Bu verdiğiniz HDP örneği kadar güçlü bir sebep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı