50000 TL laptop önerisi

Bütçe
50000
Daha fazla  
50000TL bütçede hem üniversitede kullanmak hem de oyun oynamak için bir laptop arıyorum. MSI Pulse 16 AI'a baktım genel olarak hoşuma gitti. Bilmediğim bir sorunu var mıdır? Bu bütçede önerilerinize açığım. Hafif esneme de yapabilirim.

GameGaraj Slayer r9t 5050 alabilirsiniz. Diyorsanız benim o kadar iyi ekrana o kadar iyi işlemciye ihtiyacım yok o zaman HP Victus 16 S0046NT veya Intel isterseniz R1057NT bakabilirsiniz.

Hocam uzun zamandır piyasayı takip edemiyorum da GameGaraj önerilmezdi normalde.

En iyi cihaz o bu bütçede.

GameGaraj Slayer r9t 5050 alabilirsiniz. Diyorsanız benim o kadar iyi ekrana o kadar iyi işlemciye ihtiyacım yok o zaman HP Victus 16 S0046NT veya Intel isterseniz R1057NT bakabilirsiniz.

HP Victus 16 modelleri Hall sensör sorunlu riskli cihazlar önermiyorum.

Hocam peki güncel oyunlarda 16-32 RAM arasında çok fark oluyor mu?

Çoğu oyunlar için 16 GB RAM şu an yeterlidir ama ileride 32 GB şart bütçeniz varsa 1 bin TL çıkıp 32 GB RAM almanız daha iyi olur.

Büyük ihtimal kendim de yükseltebilirim ama ona göre bakınayım. MSI Pulse ve Katana serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

MSI Pulse fiyatını hak etmiyor paneli %45 NTSC ile geliyor 40-42 bandında alınabilir. Katana serisi de aynı şekilde fiyatının laptopları değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı