50000 TL sistem toplama

Bütçe
45000-50000

BatuX

Hectopat
Daha fazla  
Selam yakın zamanda 45K-50K arasında bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bu konuda fazla bir bilgim olmadığım için sizlerden yardım istiyorum. Öncelikle sistemde AMD işlemci yerine Intel olursa benim için iyi olabilir. Ekran kartını 3070 Ti falan olarak düşünmüştüm tam bilmiyorum dediğim gibi yardımcı olursanız sevinirim. (ekran kartının 3070 Ti olması zorunlu değil hocam.)

AMD olması daha mantıklı olur diye düşünüyorum AM5 soket yakın zamanda çıkan bir soket ve geleceği var ama şimdi bir Intel sistem toplarsan 14. nesil ile yeni sokete geçeceği için ileride anakartta değiştirmen gerekecek ve biraz beklersen AMD'nin 7000x3D serisi çıkacak o işlemcilerle toplanacak bir sistem çok daha iyi olur.

Ama sistemi illa şimdi toplarım diyorsan. @messinicocugu

AMD olması daha mantıklı olur diye düşünüyorum AM5 soket yakın zamanda çıkan bir soket ve geleceği var ama şimdi bir Intel sistem toplarsan 14. nesil ile yeni sokete geçeceği için ileride anakartta değiştirmen gerekecek ve biraz beklersen AMD'nin 7000x3D serisi çıkacak o işlemcilerle toplanacak bir sistem çok daha iyi olur.

Ama sistemi illa şimdi toplarım diyorsan. @messinicocugu

Reis hemen almayacağım zaten yazın alacağım.

50700TL tutuyor.

50700TL tutuyor.

Reis bu kasaya bir de güzel bir monitör önerir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı