51 bin liraya 4070 Ti sistem toplanmaz diye düşünüyorum. Seçtiğin kasa berbat, klavye çok kötü kronik sorunlu, G102 kronik sorunlu.
O bütçeye R7 7700X RTX 4080 sistem sığabilir gibi duruyor. Monitör de pek iyi bir seçenek olmamış bu arada.
@messinicocugu veya
@Lory7 hocam sistem önerisini yapabilir, ben de monitör ve ekipman önerisi yapayım.
Klavye:
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
www.gaming.gen.tr
Fare:
En ucuz Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre Pro Champion CH-9303101-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu fare firmware güncellemesi sırasında brick oluyor. Çözümü de
@JakerT4 hocam ile birlikte oluşturduğumuz bu konuda mevcuttur:
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Corsair Sabre Pro için firmware güncellemesi sırasında oluşan brick olma sorununun çözümü anlatacağım. Not: Dosyayı Corsair forumda @JakerT4 ile beraber bulmuştuk. İlk önce bu dosyayı indiriyoruz...
www.technopat.net
Bugün görsel anlatım ile anlatacağız.
Kulaklık:
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da
www.itopya.com
Mousepad:
En ucuz Tronsmart Spire RGB Oyuncu Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tronsmart Spire RGB Oyuncu Mouse Pad özelliklerini incele, 499,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Monitör:
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ1A 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.590,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com