50000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30k-50k

EndoT9

Decapat
Katılım
19 Ocak 2022
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Başlıkta gördüğünüz üzere 50K'ya kadar çıkabileceğim bir laptop önerisi rica ediyorum. 2016 senesinden beri ASUS X556uqx modeli laptopumu kullanıyorum. Aslında gayet memnunum ama sistem gereksinimlerimi yükseltmem gerek.
  • Araştırmamda ve işimde anlık olarak yüksek gereksimlerim (GPU ve işlemci) oluşabiliyor. 3D modelleme ve simülasyon programları kaldırması gerek.
  • Şu anki kullandığım bilgisayarımda oynadığım indie oyunlarda sıkıntı yaşamıyorum. Ama en azından, en düşük ayarlarda, sağlam FPS gerektiren yeni oyunları RDR2, Hogwarts Legacy gibi açarken pişman olmak istemiyorum.
  • çözünürlük, ekran boyutu, klavye, kasa malzemesi gibi değişmeyecek elemanları sağlam bir model olsun istiyorum. Çünkü uzun ömürlü bir modele ihtiyacım var.
Bütün önerilerinize açığım. Şimdiden her bir öneriniz için çok teşekkür ederim. Eğer araştırmam gereken bir konu varsa yönlendirmelerinizi takip ediyor olacağım.
 
 
HP pişmanlıktır diyen çok tanıdığım olduğu için bu markaya antipatim var ama hepsine bakacağım, çok teşekkür ederim.

Bu model yine önerildi. Peki Monster markası için ne düşünüyorsunuz?
 
HP pişmanlıktır diyen çok tanıdığım olduğu için bu markaya antipatim var ama hepsine bakacağım, çok teşekkür ederim.

Bu model yine önerildi. Peki Monster markası için ne düşünüyorsunuz?

Monster alma ne alırsan al herkes iyi hoş diyor ama ürünler kaliteli değil Allah için servis kısmı oldukça iyi ASUS olsun HP olsun ikisinde de sorun yaşadım teknoloji şans işi.
 
Benim bir arkadaşta acer var. Ekran kartı işlemcisi 80 derecenin aşağısına inmiyor.

Aslında bakınca 50k ya asus rog strix 4050 alınabiliyor

Eski bilgisayarınızın sistemi nedir acaba ?
50k son limitim değil, uygun ve tercih edilebilir özellikleri varsa daha yukarıya çıkabilirim. Forumdaki yazıları okuduğum zaman imkan varsa 4070 alınması daha mantıklı diye okumuştum. O yüzden ASUS olsa da olmasa da 4070 almaya odaklıyım.
Kullandığım model özellikleri: ASUS K556UQ-DM555T i7 7200U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"
 

Yeni konular

Geri
Yukarı