50000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
50000

creative11

Centipat
Katılım
21 Kasım 2022
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 50.000 TL'ye sistem önerilerinizi beklıyorum. Sistem 2K olmak zorunda degıl ama uzun vadede kullanmayı dusunuyoruz. Daha cok oyun için kullanılacak ve mönitor de önerirseniz sevinirim. Belki ekran kartı modelini yurt dısından getirebiliriz. Bundan dolayı önerilerinize acıgız şimdiden sağ olun.
İşlemci Ryzen olabilir ona görede sogutucu önerebilir misiniz?
Ekran kartı olarak NVIDIA tercih ediyoruz.
 
Ben olsam 4070 ti S almak yerine direkt ti veya 4070S alır Ram, SSD ve soğutucu yükseltmesi yapardım.
Önerim:
Toplam fiyat: 49,161 TL.
SSD ve Ram çok sıkıntı değil ise 4070 ti S olanı da alabilirsin.
 

Bu sitedeki sistemi alirsaniz daha iyi bir anakartla toplamis olursunuz. Onerim Biostar B650M yada Asus prime x670 anakart, Kingston KC3000, rami 16x2 yapin ve cooler masterin sivi sogutucusunu ekleyin.
 
Ben olsam 4070 Ti s almak yerine direkt Ti veya 4070s alır RAM, SSD ve soğutucu yükseltmesi yapardım.
Önerim:
Toplam fiyat: 49,161 TL.
SSD ve RAM çok sıkıntı değil ise 4070 Ti s olanı da alabilirsin.

SSD daha sonradan daha iyisi alınabilir önceliğimiz işlemci ve ekran kartı teşekkürler bunları da inceleyip ona gore sisteme karar veririz.


Bu sitedeki sistemi alirsaniz daha iyi bir anakartla toplamis olursunuz. Onerim BIOSTAR B650M ya da ASUS Prime X670 anakart, Kingston KC3000, RAM'i 16x2 yapin ve Cooler Master'in sivi sogutucusunu ekleyin.

Buradaki INNO3D ekran kartı güzelmi peki daha once hep MSI veya ASUS kullandık.
 
SSD daha sonradan daha iyisi alınabilir önceliğimiz işlemci ve ekran kartı teşekkürler bunları da inceleyip ona gore sisteme karar veririz.



Buradaki INNO3D ekran kartı güzelmi peki daha once hep MSI veya ASUS kullandık.
İnno3D, Galax, Palit markalara ait kartlar saglamdir sorun yaşamazsiniz. Sirf marka isminden dolayi ayni seri nolu kartlara 7-8k fazla vermenize gerek yok.

Hazır sistemlerde ssd secmek zorunlu. İdarelik fiyati uygun ssd alip sonradan yazdiginiz gibi daha iyi marka modelleri tercih edebilirsiniz. Kingston KC3000 uzmez. Kendim icin de bu marka model ssd tercih edecegim.
 
Son düzenleme:
INNO3D, Galax, Palit markalara ait kartlar saglamdir sorun yaşamazsiniz. Sirf marka isminden dolayi ayni seri nolu kartlara 7-8k fazla vermenize gerek yok.

Hazır sistemlerde SSD secmek zorunlu. İdarelik fiyati uygun SSD alip sonradan yazdiginiz gibi daha iyi marka modelleri tercih edebilirsiniz. Kingston KC3000 uzmez. Kendim icin de bu marka model SSD tercih edecegim.

Teşekkür ederim bilgi için ekran kartını dışarıdan alabilirsek dediğiniz gibi yaparız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı