B BrtBlgc Megapat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #21 Güzel sistem ama bende hazır sistem al.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 15 Şubat 2024 #22 BrtBlgc dedi: Güzel sistem ama bende hazır sistem al. Genişletmek için tıkla... Niye, hazır sistemin nasıl bir avantajı var?
BrtBlgc dedi: Güzel sistem ama bende hazır sistem al. Genişletmek için tıkla... Niye, hazır sistemin nasıl bir avantajı var?
B BrtBlgc Megapat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #23 özgür2 dedi: Niye, hazır sistemin nasıl bir avantajı var? Genişletmek için tıkla... Parçalar uyumlu. Bir sorun olduğunda muhatabınız tek kişi.
özgür2 dedi: Niye, hazır sistemin nasıl bir avantajı var? Genişletmek için tıkla... Parçalar uyumlu. Bir sorun olduğunda muhatabınız tek kişi.
Ö özgür2 Megapat Katılım 24 Nisan 2013 Mesajlar 588 15 Şubat 2024 #24 BrtBlgc dedi: Parçalar uyumlu. Bir sorun olduğunda muhatabınız tek kişi. Genişletmek için tıkla... Buraya yazıyoruz uyumlu olmazsa belirtiliyor. Muhatabın tek kişi olması önemli değil, soruna çözüm bulsunlar yeter ki.
BrtBlgc dedi: Parçalar uyumlu. Bir sorun olduğunda muhatabınız tek kişi. Genişletmek için tıkla... Buraya yazıyoruz uyumlu olmazsa belirtiliyor. Muhatabın tek kişi olması önemli değil, soruna çözüm bulsunlar yeter ki.
B BrtBlgc Megapat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #25 özgür2 dedi: Buraya yazıyoruz uyumlu olmazsa belirtiliyor. Muhatabın tek kişi olması önemli değil, soruna çözüm bulsunlar yeter ki. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin dostum ben sadece fikrimi söyledim.
özgür2 dedi: Buraya yazıyoruz uyumlu olmazsa belirtiliyor. Muhatabın tek kişi olması önemli değil, soruna çözüm bulsunlar yeter ki. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin dostum ben sadece fikrimi söyledim.