5000TL 2K IPS Panel 27" Monitör tavsiyesi

Bütçe
5000 TL

Buraktas95

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Aryond A27
Şuan kullandığım monitörde çok fazla ışık süzmesi ve ghosting mevcut. Bu beni aşırı rahatsız ediyor tüm dikkatim dağılıyor. RTX 3070 kullanıyorum. Bir kaç monitör beğendim bütçem 5000TL. Varsa önerilerinizi yoksa beğendiklerim arasından en iyisini belirtirseniz mutlu olurum. Dahada fiyatlar uçmadan almak istiyorum.

1. Beğendiğim.

2. Beğendiğim.

3. Beğendiğim.

G273QF, Rapid IPS panel var. Tek eksisi IPS glow.
Işık sızması kesinlikle istemiyorum dediğin için G27Q önermiştim. DC değeri düşük olduğundan dolayı black uniformity konusunda daha başarılı.

G273QF, Rapid IPS panel var. Tek eksisi IPS glow.
Işık sızması kesinlikle istemiyorum dediğin için G27Q önermiştim. DC değeri düşük olduğundan dolayı black uniformity konusunda daha başarılı.
144 Hz 165 Hz arasında çok fark var mı ? Hissedilir düzeyde mi ?

Bu 2 frekans arasındaki farkı sadece daha önce kullananlar hisseder
Tamam bu Gigabyte siparişini vereyim. Diğer sitelerde çok pahalı itopyada baya uygun geldi
Bu 2 frekans arasındaki farkı sadece daha önce kullananlar hisseder.
G273QF yazılımsal desteği ve MSİ kalitesi için tercih edilebilir mi ? IPS Glow böyle rahatsız edici değilse VA panelden geçeceğim. Yazılımsal desteği vs vs daha iyi geldi bana siz ne dersiniz ?

Son düzenleme:
G273QF yazılımsal desteği ve MSİ kalitesi için tercih edilebilir mi ? IPS Glow böyle rahatsız edici değilse VA panelden geçeceğim. Yazılımsal desteği vs vs daha iyi geldi bana siz ne dersiniz ?
Hocam zaten yazılımsal desteği ele aldığımızda MSI çok daha iyi bir marka.
Eğer IPS Glow olursa ve sizi rahatsız ederse Night Vision teknolojisini aktifleştirirsiniz. Monitör karanlık sahneye geçince parlaklığı kısar. Bu da ışık sızmasının farkedilmesini bir nebze önler.

Hocam zaten yazılımsal desteği ele aldığımızda MSI çok daha iyi bir marka.
Eğer IPS Glow olursa ve sizi rahatsız ederse Night Vision teknolojisini aktifleştirirsiniz. Monitör karanlık sahneye geçince parlaklığı kısar. Bu da ışık sızmasının farkedilmesini bir nebze önler.
Alıp pişman olmak istemediğim için araştırıyorum süreklide. Sizin gibi bilgili birisinede denk gelmedim daha. O yüzden soruyorum sürekli tereddütlerimin farkındasınızdır mutlaka. Monster Aryond A27 aldım çok pişman oldum. Oyunlarda falan siyah nesneler resmen sağa sola döndüğümde benimle böyle fırça darbesi oluyomuş gibi ekranda iğrenç bir şekilde geliyodu bunu yaşamak istemiyorum :(
@88602 şaka gibi MSİ monitör 7400 TL olmuş... Gigabytedan başka seçenek kalmadı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı