27" 2K IPS panel monitör önerisi

Merhaba, MSI G274QPF qd model monitör kullanıyordum ancak ekranda çizgilenme problemi nedeniyle servislik oldu. Servis iade/değişim raporu düzenledi, ben de yerine bir monitör bakıyorum.

Bu noktada değişim olursa aynı donanım özelliklerine sahip bir model ya da bir üstü bir model talepte bulunacağım. Çünkü para iadesi yapılırsa yerine aynı donanım özelliklerine sahip monitör koyamıyorum.

Süreci başlattım şu an aradığım donanım özellikleri;

Kullanım amacı; oyunlar ve genel kullanım.

Satış sonrası servis hizmeti iyi olan bir marka olması.

2K çözünürlük.
IPS panel.
170 Hz ve üzeri.
Pivot ekran.
Bir önceki monitörümle aynı segment ya da üstü görüntü kalitesine sahip olması.

Not: Para iadesi olursa 12.5 k iade yapılır böyle bir senaryoda ise üzerine ek 1.5 2K daha ekleme yapabilirim.

Merhaba, aynı monitöre sahiptim ve geçen hafta bana da iade çıktı ve ben direk parayı seçtim, ben monitörü 9.5k ya almıştım ve üstüne para ekleyip ASUS ROG STRIX XG27acs aldım Amazon'dan ve satici Amazon olmasina da dikkat ettim. Renk ilk alinca MSI'dan biraz farkli geldi ama hissiyat olarak daha iyi bir izlenim birakti bende , sana da tavsiye ederim. Ben bu siteye bakarak karar verdim bizim monitör ile kıyaslayarak.

MSI monitörden çok memnundum ama cok fazla bu çizgi sorunu olan insan gördükten sonra yeniden MSI almaktan vazgeçtim, aslinda servisi hizliydi ve iade değişim yapıyor olmaları gerçekten güzel ASUS bu konuda tam olarak nasıl bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı