Merhaba, ASUS Prime A520M-K AM4 soket tipi bir anakarta sahibim. Stok fan ile oyunlarda 80 dereceleri görüyorum ve bazen oyunlarım crash veriyor. Bu durumdan sıkıldım ve kaliteli bir soğutucu arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. En fazla 5000TL bütçem var. İşlemci: AMD RYZEN 5 5600X
En ucuz Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - 2 Yıl Birebir Değişim...
5000 lira o kadar gereksiz ki 5600X için, hele bir de A520 anakartın varken. 214XT ya da Burst Assassin tarzı bir şey fazlasıyla yetecektir, kalan bütçeyle de anakartını hatta kasanı bile değiştirirsin.
Kasamın ölçüleri bu şekilde. Özellikle sıvı soğutucu veya hava soğutucu olması gibi bir tercihim yok sizin önerileriniz üzerinden karar vermeye çalışıyorum.
Kasamın ölçüleri bu şekilde. Özellikle sıvı soğutucu veya hava soğutucu olması gibi bir tercihim yok sizin önerileriniz üzerinden karar vermeye çalışıyorum.
240mm destekliyormuş üst kısmı. Ön tarafına 360mm sıvı soğutma takmandan ziyade ben kule tipi öneririm. Diğer arkadaşın da dediği gibi Phantom Spirit olabilir şahsen kule tipi hiç kullanmadım.