5000TL AM4 soket için işlemci soğutucusu önerileri

Quinarger

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS Prime A520M-K AM4 soket tipi bir anakarta sahibim. Stok fan ile oyunlarda 80 dereceleri görüyorum ve bazen oyunlarım crash veriyor. Bu durumdan sıkıldım ve kaliteli bir soğutucu arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. En fazla 5000TL bütçem var. İşlemci: AMD RYZEN 5 5600X

1. F/P Tercih

2. Performans Tercih

3. Orta Dereceli Tercih

Kasa boyutu nedir, sıvı soğutucu mu kule tipi mi tercih ediyorsun? 360mm olmayacak ise kule tipi öneririm.

1724062832920.png

Kasamın ölçüleri bu şekilde. Özellikle sıvı soğutucu veya hava soğutucu olması gibi bir tercihim yok sizin önerileriniz üzerinden karar vermeye çalışıyorum.

Eki Görüntüle 2288354

Kasamın ölçüleri bu şekilde. Özellikle sıvı soğutucu veya hava soğutucu olması gibi bir tercihim yok sizin önerileriniz üzerinden karar vermeye çalışıyorum.
Phantom Spirit al ileriye dönük iyi olur. Kasanla uyumlu. İstersen sonra 7800x3D'ye geç. Yine üzmez.

Eki Görüntüle 2288354

240mm destekliyormuş üst kısmı. Ön tarafına 360mm sıvı soğutma takmandan ziyade ben kule tipi öneririm. Diğer arkadaşın da dediği gibi Phantom Spirit olabilir şahsen kule tipi hiç kullanmadım.

Önerdiğiniz soğutucunun boyutlarıyla kasım boyutlarını nasıl karşılaştırabilirim? Emin olmak istiyorum sadece.
Yazıyor soğutucu yüksekliği falan diye, örnek olarak bakabilirsin teknik özellikler kısmından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı