5000TL bütçeye kask önerisi

XGAMERR

Decapat
Öncelikle selamlar. Umarım başlık nettir. 3500TL param var opsiyonel olarak 1500 arttırabilirim kask alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Tercihen siyah vizör 15 yaşındayım. Kafam s beden. Artçı olarak bineceğim.
Şu ana kadar baktığım modeller;
LS 2 Rapid.
MT/s M-801

Altındaki motoru bilmiyorum ama şuan adam akıllı motorlar 100den başlıyor. En azından kendi canını düşünüp biraz bütçeni yükselt. Kaska verdiğin para boşuna gitmez. Paran yok ise binme para biriktir öyle bin.
İlla alıcam diyosan ls2 al en azından sertifikaları var ama eski sertifika 22.06 çıkalı çok oldu. MT de öyle bir şey yazmıyor açıklamada.
Kaska ayırdığın para bu ise monta eldivene pantolona bota ayırdığın parayı düşünemiyorum.

Altındaki motoru bilmiyorum ama şu an adamakıllı motorlar 100'den başlıyor. En azından kendi canını düşünüp biraz bütçeni yükselt. Kaska verdiğin para boşuna gitmez. Paran yok ise binme para biriktir öyle bin.
İlla alacağım diyorsan LS2 al en azından sertifikaları var ama eski sertifika 22.06 çıkalı çok oldu. MT de öyle bir şey yazmıyor açıklamada.
Kaska ayırdığın para bu ise monta eldivene pantolona bota ayırdığın parayı düşünemiyorum.

Babamın arkasına bineceğim. Elimdeki para bu şu an temmuza kadar uzatırsak 7K yaparım anca.

Otobüsle günde 30 km yol yoruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı