5000TL bütçeye monitör önerisi

Bütçe
5500

Tunahan Orak

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar yaklaşık 5K bütçem var ve monitör almayı düşünüyorum.
ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz.
Bu monitörü almayı planlıyorum. Eğer daha iyi bir önerisi olan var ise (yaklaşık 5K bandında) yazınız.

Selamünaleyküm arkadaşlar yaklaşık 5K bütçem var ve monitör almayı düşünüyorum.
ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz.
Bu monitörü almayı planlıyorum. Eğer daha iyi bir önerisi olan var ise (yaklaşık 5K bandında) yazınız.

MSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz​

Bu monitörde aşırı hoşuma gitti RX580 ekran kartı var FreeSync Premium özelliğine sahip ikisi de arafta kaldım.

AMD ekran kartı kullanıyorum hocam FreeSync yok bu monitörde.

FreeSync teknolojisi yok :( üzgünüm AMD ekran kartım var.

ASUS'tan yana karar verdim. Sebebi ise MSI monitörde Adaptive Sync olmaması. Bazı oyunlarda 70-80 FPS aldığımda monitörde bununla eşleşsin. Aksi takdirde ekran yırtılma olayı olabilirmiş.

ASUS'tan yana karar verdim. Sebebi ise MSI monitörde Adaptive Sync olmaması. Bazı oyunlarda 70-80 FPS aldığımda monitörde bununla eşleşsin. Aksi takdirde ekran yırtılma olayı olabilirmiş.
Yukarıda arkadaşın attığı gigabyte monitörde de dediğiniz VRR teknolojisi var, freesync ve gysnc de destekliyor. Bütçe yetiyorsa bakabilirsiniz, ben de gigabyte monitör kullanıyorum memnunum gayet. Stand ve malzeme olarak yukarıdaki ASUS'tan iyidir.

Yukarıda arkadaşın attığı Gigabyte monitörde de dediğiniz vrr teknolojisi var, FreeSync ve G-Sync de destekliyor. Bütçe yetiyorsa bakabilirsiniz, ben de Gigabyte monitör kullanıyorum memnunum gayet. Stant ve malzeme olarak yukarıdaki ASUS'tan iyidir.

Aradaki fiyat farkına değeceğini zannetmiyorum. Üstelik ASUS'un sunduğu görüntü ve renk kaliteside aşırı iyi. 2200 TL fark sadece 15Hz içinse değmez hocam.

Aradaki fiyat farkına değeceğini zannetmiyorum. Üstelik ASUS'un sunduğu görüntü ve renk kaliteside aşırı iyi. 2200 TL fark sadece 15Hz içinse değmez hocam.
Sadece 15 Hz değil fark, asus 6 bit, gigabyte 8 bit panel, asus 250 cd, gigabyte 300 cd max parlaklık. Belki daha ucuza bulunabilir veya indirim olabilir diye tavsiye olarak yazmıştım ama asus da alınabilir elbette, özellik olarak yakınlar. İkisi de gayet iyi monitör.

Gigabyte'ın 27 inç olan modeli 4999 tl görünüyor amazonda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı