Çözüldü 5000TL civarı kasasız bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan tgmo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 941
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tgmo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, bir bilgisayar toplama işine giriştim, fiyat sınırı kasa ve PSU olmadan 5000 civarı, seçtiklerimi araştırıyorum bir süredir, kullanan ya da önerisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.

UH96CFFU kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Bu arada, Sinerji güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim, aklımda bir fikir canlandı gibi. Biraz düşündükten sonra muhtemelen karar veririm.

5415 TL.
Bütçeyi fazla aşıyorsa 8GB RAM al. İleride yükseltirsin.

pek dikkat çekemiyorum galiba ama önerdiğim iki sistemde bu bütçede alınabilecek en iyi sistemlerden bence, bir göz atın en azından derim :D
sinerji güvenilirdir.

bütçenizi 5300tl civarı yapabilirmisiniz?

eğer yükseltebilirseniz şu sistemi almanızı öneririm.
aslında şu sistemi önerebilirim eğer işlemciyi ryzen 3 3100 rami 8gb ssdyi 240gb yaparsanız 5000TL yapıyor sizin kasayı ve psuyu satıcağınızıda hesaba katarsak bütçenize göre rami veya işlemciyi yükseltebilirsiniz.
şunlar alınabilir.

aslında şu sistemi önerebilirim eğer işlemciyi ryzen 3 3100 rami 8gb ssdyi 240gb yaparsanız 5000TL yapıyor sizin kasayı ve psuyu satıcağınızıda hesaba katarsak bütçenize göre rami veya işlemciyi yükseltebilirsiniz.
Bu cidden güzel bir sistem. Fakat bu kasa ne kadar soğutabilir bilmiyorum. Corsair falan ama önde fan yok.

5160.01 TL oluyor, sonradan 8 GB RAM eklersiniz. Alabilirseniz baştan çift kanal alın.

Üstteki arkadaşın önerdiği sistemin SSD'si değişmiş, 8 GB RAM ve bizdehesaplı, Ucuz Tedarik gibi yerlerden kaçınılmış versiyonu diyebiliriz.

Önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim, aklımda bir fikir canlandı gibi. Biraz düşündükten sonra muhtemelen karar veririm.

Çözüm
şimdiden hayırlı olsun.
5160.01 TL oluyor, sonradan 8 GB RAM eklersiniz. Alabilirseniz baştan çift kanal alın.

Üstteki arkadaşın önerdiği sistemin SSD'si değişmiş, 8 GB RAM ve bizdehesaplı, Ucuz Tedarik gibi yerlerden kaçınılmış versiyonu diyebiliriz.
güzel ve alınabilir bir sistem olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı