Yeny Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Belirttiğim bütçeyi aşmadan daha uyguna bulunabiliyorsa fiyat performans Gaming membran klavye, mouse ve kulaklık arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Belirttiğim bütçeyi aşmadan daha uyguna bulunabiliyorsa fiyat performans Gaming membran klavye, mouse ve kulaklık arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
5 556188 Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 21 17 Temmuz 2023 #2 Kulaklık olarak pek fazla bilgim yok ama kendi kulandıgım klavye mouse setini onerbilirim belki hoşunuza gidebilir ben 6 aydır kullanıyorum cok memunum. MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set (VIGOR GK30 COMBO TR) - Gaming.Gen.TR Mekanik hisli, 3 parçadan oluşan pistonlu anahtarları ile 12 milyonu aşan tuş basma ömrüne sahip, mükemmel klavye deneyimi - MSI Vigor GK30 Türkçe,Vigor www.gaming.gen.tr
Kulaklık olarak pek fazla bilgim yok ama kendi kulandıgım klavye mouse setini onerbilirim belki hoşunuza gidebilir ben 6 aydır kullanıyorum cok memunum. MSI Vigor GK30 Türkçe RGB Gaming Combo Set (VIGOR GK30 COMBO TR) - Gaming.Gen.TR Mekanik hisli, 3 parçadan oluşan pistonlu anahtarları ile 12 milyonu aşan tuş basma ömrüne sahip, mükemmel klavye deneyimi - MSI Vigor GK30 Türkçe,Vigor www.gaming.gen.tr