5000TL grafik tasarım için sistem önerisi

ahmetbrs708

Kilopat
Katılım
20 Temmuz 2016
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, bursa'da matbaa ve açık hava reklamcılığı sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Firmamıza grafik tasarım işlerimiz için bir bilgisayar daha alacağız.
Yoğun olarak kullandığımız programlar CorelDRAW - Photoshop - İllustrator.
Modelleme, animasyon gibi işlemler yapmadığımız için daha yüksek seviye sisteme gerek duymuyoruz. Render vs. ile işimiz olmuyor çünkü. Monitörsüz olarak tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
Çok teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde sistem toplamak bizim için daha mı iyidir? Ekran kartı oldukça yüksek çünkü. Gerek yok diye düşünüyorum bu kadar yüksek bir ekran kartına.
 
@43385 arkadaşın tavsiyesine göre Sinerji'den şöyle bir sistem dizdim.

İhtiyacınıza göre SSD ve HDD kapasitesi düzenleyebilirsiniz.
Bellekleri benim seçtiğim gibi 32GB seçin.

Ekran kartını Zotac GTX1650 Gaming 4GB seçin fiyat 5168₺'ye düşüyor.

kasa2.png
 
Bu şekilde sistem toplamak bizim için daha mı iyidir? Ekran kartı oldukça yüksek çünkü. Gerek yok diye düşünüyorum bu kadar yüksek bir ekran kartına.
Corel, Photoshop, Illustrator özellikle okuma ve yazma yaparken çok RAM tüketiyor. SSD program kullanımı sağlığı açısından HDD ise depolama açısından gerekli. Bazen müşteri çıkıp 3 yıl önce çizdirdiği logosunu istiyor bizden, biz saklıyoruz sizin de saklamanızı öneririm. Ekran kartının çok yüksek olmasına gerek yok 3D modelleme yapmıyorsanız
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı