K KingAzzaH Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #1 CS:GO'damin 200 FPS verecek bir sistem öneriniz olursa sevinirim (1024x768P Low settings) Toplama olabilir. Hazır olabilir. Yeter ki olsun
CS:GO'damin 200 FPS verecek bir sistem öneriniz olursa sevinirim (1024x768P Low settings) Toplama olabilir. Hazır olabilir. Yeter ki olsun
K KingAzzaH Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #2 ha?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 27 Mayıs 2021 #3 Monitör dahil mi? Ve APU olur mu?
K KingAzzaH Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 Syntax Error dedi: Monitör dahil mi? Ve APU olur mu? Genişletmek için tıkla... hayır değil ancak apu sistemlere pek güvenemiyorum
Syntax Error dedi: Monitör dahil mi? Ve APU olur mu? Genişletmek için tıkla... hayır değil ancak apu sistemlere pek güvenemiyorum
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 27 Mayıs 2021 #5 Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2l diye mesaj göndermişim, ikinci el gtx 1050Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL ye güzel ikinci el kartlar var. KingAzzaH dedi: hayır değil ancak apu sistemlere pek güvenemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 3400G APU sistem kullanmaktayım ve her türlü oyunu oynayabiliyorum. Güvenemiyorum derken neyden bahsetmek istiyorsunuz?
Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2l diye mesaj göndermişim, ikinci el gtx 1050Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL ye güzel ikinci el kartlar var. KingAzzaH dedi: hayır değil ancak apu sistemlere pek güvenemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam 3400G APU sistem kullanmaktayım ve her türlü oyunu oynayabiliyorum. Güvenemiyorum derken neyden bahsetmek istiyorsunuz?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.653 Çözümler 9 27 Mayıs 2021 #6 Mr. Ahmedov dedi: Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2L diye mesaj göndermişim, ikinci el GTX 1050 Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL'ye güzel ikinci el kartlar var. Genişletmek için tıkla... 2000TL bir ekran kartı için fazla. KingAzzaH dedi: Hayır değil ancak APU sistemlere pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı.
Mr. Ahmedov dedi: Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2L diye mesaj göndermişim, ikinci el GTX 1050 Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL'ye güzel ikinci el kartlar var. Genişletmek için tıkla... 2000TL bir ekran kartı için fazla. KingAzzaH dedi: Hayır değil ancak APU sistemlere pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı.
K KingAzzaH Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #7 Mr. Ahmedov dedi: Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2l diye mesaj göndermişim, ikinci el gtx 1050Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL ye güzel ikinci el kartlar var. Genişletmek için tıkla... sorun yok kanka, ikinci ellerede pek güvenemiyorum çünkü çoğunluğu internet kafe ekran kartı oluyor sıkıntı ne olur ne olmaz ve şu yüzden toplu veya toplama istiyorum taksitli alacağım
Mr. Ahmedov dedi: Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2l diye mesaj göndermişim, ikinci el gtx 1050Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL ye güzel ikinci el kartlar var. Genişletmek için tıkla... sorun yok kanka, ikinci ellerede pek güvenemiyorum çünkü çoğunluğu internet kafe ekran kartı oluyor sıkıntı ne olur ne olmaz ve şu yüzden toplu veya toplama istiyorum taksitli alacağım
J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #8 KingAzzaH dedi: CS:GO'damin 200 FPS verecek bir sistem öneriniz olursa sevinirim (1024x768P Low settings) Toplama olabilir. Hazır olabilir. Yeter ki olsun Genişletmek için tıkla... hocam 900 daha koyup şöylebişi alabilirsin ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ----------------------------------------------------------------------- yada 600 tl civarı ekleyip Pollux 3TN-B - Game Garaj INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com bunu alabilirsin bu ekonomide 5K ya bilgisayar bulmak bile zor olmuş artık.
KingAzzaH dedi: CS:GO'damin 200 FPS verecek bir sistem öneriniz olursa sevinirim (1024x768P Low settings) Toplama olabilir. Hazır olabilir. Yeter ki olsun Genişletmek için tıkla... hocam 900 daha koyup şöylebişi alabilirsin ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ----------------------------------------------------------------------- yada 600 tl civarı ekleyip Pollux 3TN-B - Game Garaj INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TN-B masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com bunu alabilirsin bu ekonomide 5K ya bilgisayar bulmak bile zor olmuş artık.
K KingAzzaH Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #9 Syntax Error dedi: 2000TL bir APU'ya fazla. Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı. Genişletmek için tıkla... toplu olarak 5k ya rx 560 r5 3500x li sistemler buldum test videolarında gayet iyi fps gösteriyor, sence?
Syntax Error dedi: 2000TL bir APU'ya fazla. Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı. Genişletmek için tıkla... toplu olarak 5k ya rx 560 r5 3500x li sistemler buldum test videolarında gayet iyi fps gösteriyor, sence?
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 27 Mayıs 2021 #10 Syntax Error dedi: 2000TL bir APU'ya fazla. Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam APU alsın demedim ki .
Syntax Error dedi: 2000TL bir APU'ya fazla. Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam APU alsın demedim ki .