hayır değil ancak apu sistemlere pek güvenemiyorumMonitör dahil mi? Ve APU olur mu?
Hocam 3400G APU sistem kullanmaktayım ve her türlü oyunu oynayabiliyorum. Güvenemiyorum derken neyden bahsetmek istiyorsunuz?hayır değil ancak apu sistemlere pek güvenemiyorum
Hocam telefonun interneti kesildi anlık 2L diye mesaj göndermişim, ikinci el GTX 1050 Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL'ye güzel ikinci el kartlar var.
Hayır değil ancak APU sistemlere pek güvenemiyorum.
sorun yok kanka, ikinci ellerede pek güvenemiyorum çünkü çoğunluğu internet kafe ekran kartı oluyor sıkıntı ne olur ne olmaz ve şu yüzden toplu veya toplama istiyorum taksitli alacağımHocam telefonun interneti kesildi anlık 2l diye mesaj göndermişim, ikinci el gtx 1050Ti düşünebilirsiniz veya 2000TL ye güzel ikinci el kartlar var.
hocam 900 daha koyup şöylebişi alabilirsinCS:GO'damin 200 FPS verecek bir sistem öneriniz olursa sevinirim (1024x768P Low settings)
Toplama olabilir.
Hazır olabilir.
Yeter ki olsun![]()
toplu olarak 5k ya rx 560 r5 3500x li sistemler buldum test videolarında gayet iyi fps gösteriyor, sence?2000TL bir APU'ya fazla.
Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı.
Hocam APU alsın demedim ki2000TL bir APU'ya fazla.
Bu fiyatla ekran kartlı sistem zor anca 2.el bir şey bulabilirsiniz ekran kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.