5000TL klavye önerisi

ZeroCharisma

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
special edition 6700xt 12gb ryzen 5 5500 2x8 g.skill a.s ram
asus tuf gaming b450 pro ll rgb 750w+80gold 280hz Monitor
Selam, uzun zaman sonra ilk defa bir klavyeye bu kadar para vereceğim. Çok uzun süre zevkle kullanmak istiyorum, kriterim sadece TKL ve %75 klavyeler düşünüyorum daha aşağısını istemiyorum. Creamy switch sesleri aşırı hosuma gidiyor o tarz bir sesi olmasını istiyorum. Sanırım manyetik switch cok önermiyorlar yerine mekanik daha dolu bir klavye sahibi olabiliyormuşum. Valorant / CS oynayan biriyim. Aklımda birkaç belirlediğim model vardı, sizce daha iyi alınabilir klavyeler var mı bu attıklarıma nazaran? İkinci el alabilirim yine bu bütçelerde sorun yok.

MCHOSE K87 Wireless K87 Wireless
Childkey ND75 ND75 Low Profile Mekanik Klavye
Furycube F75 Ultra mekanik klavye Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
VGN V87 Pro kablosuz mekanik klavye VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, uzun zaman sonra ilk defa bir klavyeye bu kadar para vereceğim. Çok uzun süre zevkle kullanmak istiyorum, kriterim sadece TKL ve %75 klavyeler düşünüyorum daha aşağısını istemiyorum. Creamy switch sesleri aşırı hosuma gidiyor o tarz bir sesi olmasını istiyorum. Sanırım manyetik switch cok önermiyorlar yerine mekanik daha dolu bir klavye sahibi olabiliyormuşum. Valorant / CS oynayan biriyim. Aklımda birkaç belirlediğim model vardı, sizce daha iyi alınabilir klavyeler var mı bu attıklarıma nazaran? İkinci el alabilirim yine bu bütçelerde sorun yok.

MCHOSE K87 Wireless K87 Wireless
Childkey ND75 ND75 Low Profile Mekanik Klavye
Furycube F75 Ultra mekanik klavye Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
VGN V87 Pro kablosuz mekanik klavye VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye

Bunların arasından F75 Ultra alırdım.

Cevaplarınız için teşekkür ederim F75 ultranın bu bütçede daha üstüne cıkabilecek bir klavye yok mu peki bütçeme 900TL daha koyabilecek miyim bilmiyorum ama koyamazsan bunun s serisini de gördüm herhangi büyük fark var mı aralarında ya da Wraith W75e ne dersiniz cok öneriyorlar onu da.

Cevaplarınız için teşekkür ederim F75 ultranın bu bütçede daha üstüne cıkabilecek bir klavye yok mu peki bütçeme 900TL daha koyabilecek miyim bilmiyorum ama koyamazsan bunun s serisini de gördüm herhangi büyük fark var mı aralarında ya da Wraith W75e ne dersiniz cok öneriyorlar onu da.

F75 Ultra switch olarak daha iyi ve FR4 Plate ile geliyor. Yani evet aralarinda hatrı sayılır fark var. W75 ise kotu bir klavye bunlarin yaninda. Daha uyguna bu alternatifler var.

Bütçe varsa kesinlikle F75 Ultra alınmalı, en tepe mekanik klavyelerden birisi.

F75 Ultra switch olarak daha iyi ve FR4 PLA'te ile geliyor. Yani evet aralarinda hatrı sayılır fark var. W75 ise kotu bir klavye bunlarin yaninda. Daha uyguna bu alternatifler var.

Peki sence almışken tam olsun kendimi zorlayıp F75 ultramı alayım yoksa bu 2 modelden birini alsam benim için bir kayıp eksiklik olur mu?

Peki sence almışken tam olsun kendimi zorlayıp F75 ultramı alayım yoksa bu 2 modelden birini alsam benim için bir kayıp eksiklik olur mu?

Zorlayip F75 Ultra alman en iyisi ancak cidden cok zora sokacaksa GX87S, o bile zorluyorsa GX87 Lite alabilirsin.

Zorlayip F75 Ultra alman en iyisi ancak cidden cok zora sokacaksa GX87s, o bile zorluyorsa GX87 Lite alabilirsin.

Bu klavyeyide senin tavsiyendi sanırım forumlarda tavsiyeler üzerine gördüm çok güzel duruyor hafif creamy sesi de var sanırım. Zorlamaya calısıcagım bunu sadece aklıma takılan gri renkli olanda neden bazı yerler mor onu anlamadım, diğer mor olan modelde daha keycapsler güzelmis seffafımsıymıs kafam cok karıstı :)

Zorlayip F75 Ultra alman en iyisi ancak cidden cok zora sokacaksa GX87s, o bile zorluyorsa GX87 Lite alabilirsin.

Bir de hocam sen bu işlerden anlıyor gibisin aynı zamanda kardeşimede Max 3K bütçeyle klavye alacağız. Normalde Aula F87 Pro alacaktık graywood ben yine aceleci davranmak istemedim çünkü 1 kez alınıyor bunlar araştırılması lazım senin tavsiyen var mıdır daha sağlam kesinlikle daha iyi diyebileceğin bir klavye, bu bütçede.

Bu klavyeyide senin tavsiyendi sanırım forumlarda tavsiyeler üzerine gördüm çok güzel duruyor hafif creamy sesi de var sanırım. Zorlamaya calısıcagım bunu sadece aklıma takılan gri renkli olanda neden bazı yerler mor onu anlamadım, diğer mor olan modelde daha keycapsler güzelmis seffafımsıymıs kafam cok karıstı :)

Bir de hocam sen bu işlerden anlıyor gibisin aynı zamanda kardeşimede Max 3K bütçeyle klavye alacağız. Normalde Aula F87 Pro alacaktık graywood ben yine aceleci davranmak istemedim çünkü 1 kez alınıyor bunlar araştırılması lazım senin tavsiyen var mıdır daha sağlam kesinlikle daha iyi diyebileceğin bir klavye, bu bütçede.

F87 Pro 2500 TL altındaki en iyi iki klavyeden biri, bu var alternatif olarak.

2700 bandındada S75 Pro guzel bir fiyatta suan.

F75 Ultranın rengine gelirsek sahsen gri olani tercih ederim, ileride bunun gibi bir keycaps takılabilir. Mor renk olarak benlik degil pek 😅

F87 Pro 2500 TL altındaki en iyi iki klavyeden biri, bu var alternatif olarak.

2700 bandındada S75 Pro guzel bir fiyatta şu an.

F75 ultranın rengine gelirsek sahsen gri olani tercih ederim, ileride bunun gibi bir keycaps takılabilir. Mor renk olarak benlik degil pek 😅

Hocam peki F87 promu sizce yoksa S75Pro mu dediginiz kardeşimin yaşı biraz kücük oldugu icin eminim ki ekranlı olsun klavye diye tutturabilir güzel bir örnek atmıssınız cünkü. Dediginiz gibi de baska alternatif yok sanırım S75Pro alırsam diğerine nazaran bir kaybım ya da artım olur mu yoksa sadece ekranamı veriyoruz bu parayı :)

Ayrıca masam grimsi seramik desenli gibi mor zaten yakısmazdı keycaps olayı hiç aklıma gelmemisti onu atarak resmen bana yeni kapı açtınız onu ileride kesinlikle alırım gri tercih ederim o zaman mor yerine :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı