5000TL klavye önerisi

Gaming.Gen ve mecmonkey yapıyor. Betaplus ismiyle yapıyor Gaming.Gen. Yapmayanların sebebi ise ekstra komisyon alması bu sitelerin.

Hocam tekrar selam dün geç olduğundan almak nasip olmadı ama bir kez daha sizi buralarda görmüşken yazayım dedim. 75s Pro'yu aldık. İnanılmaz hoşumuza gitti sesi olsun görünüşü olsun. Ama iş furycube F75 ultraya gelince çok havalarda kaldı bu düşüncem ya açıkçası bu bütçelerde çok fazla konuda göremiyorum herkes o kadar çok klavye önermiş ki bildiğim şeyi unutmaya başladım. Şimdi size sunu sormak istiyorum. Bu şeylerin parası elbet benden çıkıyor ama kartım internet alışverişine kapalı oldugundan babamın kartı üzerinden alıcağız. Babam 75s Pro'yu çok beğenip güzel bulsa da. Neredeyse 2 kat fiyat farkını daha kötü gözüken bir klavyeye neden veriyorsun ki dedi sana da ondan alalım dedi aralarında gerçekten o kadar fiyat farkı verecek bir fark var mı ki dedi. Tabii bende bunu düzgün açıklayamadım bu süreçte de childkeynd75 modelini çok öneren gördüm babamı bunu gösterince en azzından görünüş olarak daha güzel duruyor vs dedi. Tabii karar benimmiş ne istersem artık onu alacağım ama bir son kez daha emin olmamı istiyor. Hani sizce bu paralara çıkmaya gerek var mı? Ben almışken 1 kez alıyorum uzun zamanlar kullanmayı hedefliyorum bu bütçelerde aşırı fazla klavye var ve hani bu gerçekten kafa karıştırıcı. Kimi forum childkey derken kimisi Aula kimisi Wooting serisi diye diye gidiyor. Benim için önemli olan o yumusakımsı creamsi olması kucuk kalmaması elimde yag gibi akması Valorant CS agırlıklı oynayan biriyim.

Hocam tekrar selam dün geç olduğundan almak nasip olmadı ama bir kez daha sizi buralarda görmüşken yazayım dedim. 75s Pro'yu aldık. İnanılmaz hoşumuza gitti sesi olsun görünüşü olsun. Ama iş furycube F75 ultraya gelince çok havalarda kaldı bu düşüncem ya açıkçası bu bütçelerde çok fazla konuda göremiyorum herkes o kadar çok klavye önermiş ki bildiğim şeyi unutmaya başladım. Şimdi size sunu sormak istiyorum. Bu şeylerin parası elbet benden çıkıyor ama kartım internet alışverişine kapalı oldugundan babamın kartı üzerinden alıcağız. Babam 75s Pro'yu çok beğenip güzel bulsa da. Neredeyse 2 kat fiyat farkını daha kötü gözüken bir klavyeye neden veriyorsun ki dedi sana da ondan alalım dedi aralarında gerçekten o kadar fiyat farkı verecek bir fark var mı ki dedi. Tabii bende bunu düzgün açıklayamadım bu süreçte de childkeynd75 modelini çok öneren gördüm babamı bunu gösterince en azzından görünüş olarak daha güzel duruyor vs dedi. Tabii karar benimmiş ne istersem artık onu alacağım ama bir son kez daha emin olmamı istiyor. Hani sizce bu paralara çıkmaya gerek var mı? Ben almışken 1 kez alıyorum uzun zamanlar kullanmayı hedefliyorum bu bütçelerde aşırı fazla klavye var ve hani bu gerçekten kafa karıştırıcı. Kimi forum childkey derken kimisi Aula kimisi Wooting serisi diye diye gidiyor. Benim için önemli olan o yumusakımsı creamsi olması kucuk kalmaması elimde yag gibi akması Valorant CS agırlıklı oynayan biriyim.

Aluminyum kasanın çok buyuk bir etkisi yok ancak yinede olması tabii daha iyi. Yalitima etkisi var ozellikle, titresimi ve yankıyı azalttigi icin klavyenin ham sesini cok daha net sekilde aliyorsunuz. ND75 yerine dedigim gibi F75 Ultra daha iyi FR4 Plate kullandigi icin. ND75 Pro'da direteceksenizde Mecmonkey sitesinden 1.6mm non-Flexcut versiyonunu almanizi oneririm. Yinede tekrar söyluyorum F75 Ultra daha iyi bir klavye, ND75'in tek artisi ekranı ve switchlerinin fabrikasyon lubingi daha iyi. Hicbiri uzecek klavyeler degiller ancak almısken F75 Ultra daha mantıklı benim gozumde. Eskiden bende. ND75 oneririm cunku F75 Ultra'nın FR4 Plate oldugu bilgisi elimizde yoktu, bu bilgi geldikten sinra F75 Ultra onermeye basladim tamamen. Eger rengi cidden cok buyuk sorun degilse F75 Ultra alın derim.

Aluminyum kasanın çok buyuk bir etkisi yok ancak yine de olması tabii daha iyi. Yalitima etkisi var ozellikle, titresimi ve yankıyı azalttigi icin klavyenin ham sesini cok daha net sekilde aliyorsunuz. ND75 yerine dedigim gibi F75 Ultra daha iyi FR4 PLA'te kullandigi icin. ND75 Pro'da direteceksenizde mecmonkey sitesinden 1.6mm non-flexcut versiyonunu almanizi oneririm. Yine de tekrar söyluyorum F75 Ultra daha iyi bir klavye, ND75'in tek artisi ekranı ve switchlerinin fabrikasyon lubingi daha iyi. Hicbiri uzecek klavyeler degiller ancak almısken F75 Ultra daha mantıklı benim gozumde.

Peki gerçekten bu hissiyat konusunda fark konusunda 3K'lık bir klavye ile 6K klavye arasında verilmeye değer mi sana göre yani bu bütçeye kadar cıkıyorum 3K ekstra vermek ölü bir yatırım olmaz degil mi? Herkesin bu bütçede çok klavye önerdigini gördüm o kadar cıkmayın demişler ve daha da bu bütçede 75ultranın da üstüne cıkabileceğim ya da aynı kafa dengi de bir klavye yok sanırım.

Peki gerçekten bu hissiyat konusunda fark konusunda 3K'lık bir klavye ile 6K klavye arasında verilmeye değer mi sana göre yani bu bütçeye kadar cıkıyorum 3K ekstra vermek ölü bir yatırım olmaz degil mi? Herkesin bu bütçede çok klavye önerdigini gördüm o kadar cıkmayın demişler ve daha da bu bütçede 75ultranın da üstüne cıkabileceğim ya da aynı kafa dengi de bir klavye yok sanırım.

F75 Ultra alınabilecek en tepe mekanik klavyelerden, fiyat farkına deger diyebilirim. Her konuda daha iyi bir klavye cunku.

F75 Ultra alınabilecek en tepe mekanik klavyelerden, fiyat farkına deger diyebilirim. Her konuda daha iyi bir klavye cunku.

Tamam o zaman benden günah gitti bu klavyeyi alacağım sadece son 1 tane öneri gördüm

sikakeyb Castle HM80​

Bunu F75 Ultra 2. el aynı fiyata alabiliyorum yine de F75 Ultra galipmi geliyor :D

Bu butcede gerçekten adama kalp krizi geçirticem zamanında amiral gemisi telefon alınırdı bu bütcelerde su an parmakların rahatlıgı icin klavye alıyorum.

Tamam o zaman benden günah gitti bu klavyeyi alacağım sadece son 1 tane öneri gördüm

sikakeyb Castle HM80​

Bunu F75 Ultra 2. el aynı fiyata alabiliyorum yine de F75 Ultra galipmi geliyor :D

Bu butcede gerçekten adama kalp krizi geçirticem zamanında amiral gemisi telefon alınırdı bu bütcelerde su an parmakların rahatlıgı icin klavye alıyorum.

Sikakeyb iyi bir model dehil hocam, o fiyata plastik kasa olmayi geçtim sanırsam MCU olarak vasat bir modeldi. Hissiyat olarakta yarisamaz F75 Ultra ile.

Sikakeyb iyi bir model dehil hocam, o fiyata plastik kasa olmayi geçtim sanırsam mcu olarak vasat bir modeldi. Hissiyat olarak da yarisamaz F75 Ultra ile.

Hocam 2 sayfada bu klavyeyi öve öve bitiremediyseniz bir bildiginiz var demek ki siz övdükce ben daha cok heyecanlandım 200TL'lik Temu klavyem e yooso Z11tden sonra umarım devrim yasarım.

Hocam 2 sayfada bu klavyeyi öve öve bitiremediyseniz bir bildiginiz var demek ki siz övdükce ben daha cok heyecanlandım 200TL'lik Temu klavyem e yooso Z11tden sonra umarım devrim yasarım.

Üzecek bir klavye asla degil hocam, hissiyat ve malzeme kalitesi olarak muazzam bir seviyede. Elinize aldıgınızda bile agirligina sasiracaksiniz oyle diyim 😀. 2 kiloluk bir klavye, cidden asiri oturakli bir yapisi var. Bu klavyenın asıl özelligi zaten FR4 Plate olması. Ne PC Plate gibi cok yumusak ne Aluminyum plate gibi sert bir yapısı var, tam idealinde oldugu icin hissiyatı arşa cıkartıyor. Kendimede almayi dusundugum bir klavye hatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı