5000TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Revolx

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabe 5000-5100Tl arası monitör dahil sistem tavsiyesi bekliyorum. Bu da kendi oluşturduğum sistem + , - yönlerini yazarsanız sevinirim.1070 almayı düşündüm fakat o ekran kartını 1080p 60Hz bir mönitörde heba etmek yerine 1060 kullanmak daha mantıklı geldi.

Dosya Ekleri

• Sistem.png
    Sistem.png
    58 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende bu sistemi alacağım. Fotoğraftaki işlemciyi i5 6600 ile yer değiştirirseniz 4300 TL civarı tutuyor. Arta kalan 700 TL ile güzel bir monitör alabilirsiniz.
Ekran Alıntısı2.JPG

Sağolun arkadaşlar 1.sistem daha cazip gibi duruyor asusunkini seçme amacım zaten görüntüsüydü o kadar para verince biraz havası olsun demiştim ama 1.sistem daha iyi ve cazip duruyor i7 ye zaten yüklenicek kullanıcı da değilim o yüzden 1.sisteme aynı monitörü ekleyip alabilirim yardımlarınız için teşekkürler.

Sağolun arkadaşlar 1.sistem daha cazip gibi duruyor asusunkini seçme amacım zaten görüntüsüydü o kadar para verince biraz havası olsun demiştim ama 1.sistem daha iyi ve cazip duruyor i7 ye zaten yüklenicek kullanıcı da değilim o yüzden 1.sisteme aynı monitörü ekleyip alabilirim yardımlarınız için teşekkürler.
Ama şöyle ki 5000 TL para verip TLC yongalı bir SSD almak saçmalık gibi bir şey olur. Onun yerine VNAND kullanan 850 evo modellerinden birini almanızı tavsiye ederim açıkçası. Ayrıca RAM frekansını en azından 2400MHz yaparak GTX1060 almanızı öneririm; çünkü 700TL'ye 2K monitör imkansız.

Sistemde RAM yok :) onun dışında güzel.
Onu ben de fark ettim ama duzeltmedim. Sihirbazdan toplarken secmeyi unutmusum :) :D

O zaman benim ilk kurduğum sistem daha iyi ssdyi değistirebilirim teşekkürler
Anakarti da degistirin. OC yapamayacaginiz icin Z yongali anakarta ihtiyaciniz yok. Onun yerine MSI H170 M3'u alabilirsin. Kasa ve PSU'yu ayri alman tarafindanim. SSD de degisti mi tamamdir.

Peki hocam şu sistem olmuş mu?Psu 500w yetecektir dedimde en azından ileriye dönük olsun diye 650w aldım.
Sistem.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı