Güzel olmuş ama 480gb ssd almak 1TB hdd yerine daha yararlı olacaktır. Ayrıca 800TL kalıyor. 2. el 144hz bulabilecek misin?
[/QUOTE]
Bulurum büyük ihtimalle.
Acer olan model 11.11 de 1250-1300 civarına inebilir. Bir iki hafta önce 1300 TL idi.
Sistem hakkında şunu söyleyebilirim; Kasa dışındaki tüm parçalar kaliteli markaların ürünleri. Kasayı isterseniz ileride yapacağınız upgradelerde değiştirebilirsiniz. RAM'leri uzun bir süre değiştirmenize gerek olmayacaktır. SSD'ye ileride bir M.2 eklemesi yapabilirsiniz. Bu bütçeye harici ekran kartlı bir sistem ancak ikinci el ile mümkün olur diye düşünüyorum. Sıfır olarak çok iyi bir ekran kartı almak mümkün olmaz.
4277 TL tuttu linkten bak beğenirsen böyle parçalardan toplarsın. Ama bir sorun var anakart uyumluluk sorunu vb olur mu bilmem yani parçalar uyar mı? Benim de bilgim çok yok.
Acer olan model 11.11 de 1250-1300 civarına inebilir. Bir iki hafta önce 1300 TL idi.
Sistem hakkında şunu söyleyebilirim; Kasa dışındaki tüm parçalar kaliteli markaların ürünleri. Kasayı isterseniz ileride yapacağınız upgradelerde değiştirebilirsiniz. RAM'leri uzun bir süre değiştirmenize gerek olmayacaktır. SSD'ye ileride bir M.2 eklemesi yapabilirsiniz. Bu bütçeye harici ekran kartlı bir sistem ancak ikinci el ile mümkün olur diye düşünüyorum.