5000TL monitör önerisi

Doğrudur, bilmediğimden sordum :D

Estağfurullah, öyle bir kastım yok o marka karalamaya girer. Ben sadece verilen paranın kaliteli ürüne harcanması için tavsiyelerde bulunuyorum.

Yahu şöyle bakınca kağıt üzerinde mükemmel duruyor. 200Hz tazeleme hızları, 1ms gecikme, Free Sync'ler G-SYNC'ler, yetmemiş 1500r kavisli VA panel falan. Yani şu ürünü o fiyata satmak bana akıl kârı gelmiyor. Açıkçası 1500r kavis harici diğer değerleri vermeyeceğini düşünüyorum. Verse de ışık sızması ve ghosting dolu bir deneyim olur diye düşünüyorum. Hani hiç bu işlere kafa yormasam, hemen alıp geçeceğim bir ürün. Yani gereğinden fazla iyi duruyor.

O Casper alinmaz. VA panel. VA panel ve kotu-yavas VA panel, kabak gibi ghosting olur. Kotu renkler. Ayagi da kotu. Hiç iyi monitor degil.

O Casper alinmaz. VA panel. VA panel ve kotu-yavas VA panel, kabak gibi ghosting olur. Kotu renkler. Ayagi da kotu. Hiç iyi monitor degil.
Hahah :D sakin olunuz. Dayanaklı yorum yapın, kötü ama neden kötü, kötü olduğunu nereden anladınız? Yargı içeren değil de düşünce belirten cümleler kurmanız dileğiyle :D

Hahah :D sakin olunuz. Dayanaklı yorum yapın, kötü ama neden kötü, kötü olduğunu nereden anladınız? Yargı içeren değil de düşünce belirten cümleler kurmanız dileğiyle :D

1699271467453.png

Öndeki Jett'e dikkatli bakınız :)

Demek istediğim bunu sadece bu görsel ile anlayamayız. Kamera ile alakalı olabilir, fotoğrafı çekiş açısıyla alakalı olabilir bir sürü neden olabilir yani. Sadece bu görseli atıp açıklama dahi yazmamanız saçma.

Demek istediğim bunu sadece bu görsel ile anlayamayız. Kamera ile alakalı olabilir, fotoğrafı çekiş açısıyla alakalı olabilir bir sürü neden olabilir yani. Sadece bu görseli atıp açıklama dahi yazmamanız saçma.

Evet tamam bunlardan bahsettik zaten. Bu fiyata 1500R kavisli, 200Hz, 1ms, all Sync bir montiör olmaz. Bunlardan da bahsettik. Sadece siz yorum yaparken yargı ile değil düşünce ile bahsetmeniz ve söylediğiniz şeyleri de makul bir zemine oturtmanız gerekiyor. Bu kötü deyip geçmek, alacak kişiye bilgi verip onu aydınlatmıyor. Esenlikler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı