5000TL monitör önerisi

socialmadness

Centipat
Daha fazla  
Bütçem maksimum 5K bandında aklımda bunlar var, hangisini daha almak daha mantıklı. (büyük monitör aklımda var) başka bildiğiniz uygun fiyatlar var ise belirtebilir misiniz?

Bütçem maksimum 5K bandında aklımda bunlar var, hangisini daha almak daha mantıklı. (büyük monitör aklımda var) başka bildiğiniz uygun fiyatlar var ise belirtebilir misiniz?

Ne tür oyunlar oynayacaksınız?

Bunu alıp geçin, attıklarının hepsinden çok daha iyidir, istersen 300 tl farkla 27'' versiyonu da var.

Çöp.

Bunu alıp geçin, attıklarının hepsinden çok daha iyidir, istersen 300 tl farkla 27'' versiyonu da var.

Çöp.
neden aoc hocam msi varken

Hocam şunu yeni büro için aldım bütçe dostu fena değil, görüntü kalitesi de bence yeterli. DP girişi var, 100Hz 1ms oyun için de orta seviye yeterli bence 2700 TL:

Ev için yıllardır kullandığım kesinlikle tavsiye edeceğim de şu var ama fiyatı biraz uçmuş 9000 TL:

Bunun 24 incliği 5000 TL civarı:

Bunlar biraz 2020 yılından kalma ama çeşitli monitörler denemiş biri olarak ben her zaman MSI öneriyorum.

Bu da yeni çıkmış sanırım flat ama olabilir 4400 TL: Pazarama

Curved alışınca flat monitörler tat vermiyor açıkçası, ayrıca mutlaka DP girişi olan bir monitör alın, HDMI ile kıyaslanmayacak seviyede iyi bir arayüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı